Hoe een Comcast Router aansluiten

Hoe een Comcast Router aansluiten


Een van de leuke dingen over een kabelbedrijf als Comcast is dat u kunt bundelen van uw huis telefoon, kabel-tv en internetdiensten en een indrukwekkende korting krijgen. Een ander voordeel van Comcast is dat u niet hoeft te kopen van uw eigen apparatuur; u kunt het huren rechtstreeks van hen. Voor een maandelijks bedrag, kunt u huren kabelboxen, DVRs, modems en routers. U kunt betalen dat een technicus komen en aansluiten van al uw onderdelen, of u kunt het zelf doen.

Instructies

1

Sluit de coax-kabel die uit de muur in de Comcast modem komt. De coaxiale ingang zal worden gevestigd op de achterzijde van de modem, waarschijnlijk in de buurt van de bodem. Draai het einde van de coaxkabel totdat het strak. Een losse component zal leiden tot een lek van signaal, wat zal uw overdrachtssnelheden traag.

2

Steek het ene uiteinde van uw eerste ethernet-kabel in de achterkant van uw modem Comcast. Moet u de ethernet-poort op de achterkant van de Comcast modem in de buurt van de top.

3

Plaats het andere uiteinde van de ethernetkabel in de achterkant van uw router Comcast. De router zal hebben verschillende poorten voor u om uit te kiezen. U wilt zal worden kleur gecodeerd, genummerd of met het label "modem". Neem contact op met Comcast als u waarvan één twijfelt te gebruiken.

4

Sluit uw tweede ethernet-kabel op een andere poort op de achterkant van uw router Comcast. Je moet vier poorten te kiezen uit, en geen één is beter dan de andere.

5

Sluit het andere uiteinde van uw tweede ethernet-kabel op de ethernet-poort op uw computer. Als u liever een draadloze verbinding hebt, moet u een thuisnetwerk instellen.