Hoe een certificaat verplaatsen naar een nieuw Windows-profiel

Windows certificaten beschermen uw persoonlijke identiteit op het Internet en uw computer tegen kwaadaardige software beschermen. Certificaten controleren de identiteit van andere internetgebruikers en de veiligheid van elke website. Bestaande certificaten overbrengen van een vorige Windows-account biedt voorafgaande veiligheid configuratie toegang tot een nieuw gemaakte account.

Instructies

Certificaat exporteren

1

Klik op de knop "Start" en typ "certmgr.msc" in het zoekvak. Druk op "Enter" op uw toetsenbord en typ het administrator-wachtwoord voor toegang tot het certificaatbeheer.

2

Met de rechtermuisknop op een certificaat, en wijs vervolgens "Alle taken". Klik op de knop "Exporteren" voort te zetten.

3

Klik op de "Next" knop in het dialoogvenster Wizard Certificaat exporteren en het keuzerondje 'Ja, de persoonlijke sleutel exporteren'.

4

Klik op een indeling die u wilt toepassen en de knop "Volgende".

5

Typ een wachtwoord om te coderen van de sleutel en typ nogmaals te bevestigen. Klik op de knop "Volgende" om verder te gaan.

6

Klik op de knop "Bladeren" en selecteer vervolgens een veilige locatie voor het exportbestand. Typ een naam voor het bestand en klik vervolgens op de knop "OK".

Certificaat importeren

7

Klik op de knop "Start" en typ "certmgr.msc" in het zoekvak. Druk op "Enter" op uw toetsenbord en typ het administrator-wachtwoord voor toegang tot het certificaatbeheer.

8

Met de rechtermuisknop op een certificaat, en wijs vervolgens "Alle taken". Klik op de knop 'Importeren' om door te gaan.

9

Klik op de knop "Volgende" en volg de aanwijzingen op het scherm instructies.

Tips & waarschuwingen

  • Bij het maken van een encryptie wachtwoord, gebruik hoofdletters en kleine letters, tekens of nummers om de sterkste mogelijk wachtwoord te maken.