Hoe een BUP-bestand converteren naar AVI-formaat

Hoe een BUP-bestand converteren naar AVI-formaat


Een BUP-bestand is een back-upbestand gevonden op DVD's gebruikt als andere bestanden op de DVD zijn beschadigd en kunnen niet worden gebruikt om de video te spelen. Zodra u van een DVD naar een computer rippen, is het mogelijk een BUP-bestand te converteren naar andere video-containers zoals het gemeenschappelijkere AVI formaat. Dit maakt het compatibel met meer videospelers en laat het gebruik ervan in videobewerkingsprogramma's. U kunt de video converteren met software gedownload van het Internet.

Instructies

1

Conversiesoftware downloaden van het Internet. Freeware programma's en betaalde voor toepassingen die de taak zal doen zijn beschikbaar. Kijk voor een programma dat de gewenste--BUP naar AVI conversie adverteert. Probeer freeware of proefversies alvorens u geld. Bijvoorbeeld, kunt u proberen de SUPER VideoFreeware van de convertor, of de softwareopties WinAVI of iSofter.

2

Installeren van de software van de Convertor van uw keuze en start het programma. Zoek de optie de output-bestandstype wilt wijzigen, en selecteer "AVI". Andere instellingen naar wens aanpassen. AVI is de standaardinstelling in iSofter en SUPER. Instellen in WinAVI door op de knop "AVI" te drukken.

3

Uw BUP-bestanden openen. Klik op "Bestand" en "Open" om te navigeren van uw harde schijf naar het bestand. In SUPER is er een doos in de buurt van de onderkant van het scherm; Sleep het bestand BUP overheen en laat het toe te voegen aan uw codering wachtrij. Wanneer WinAVI u voor codec vraagt, kunt u DIVX of XVID.

4

Beginnen met de conversieproces. Dit gebeurt automatisch zodra een bestand is geselecteerd wanneer met WinAVI of u een "Start"-knop klikken zult bij het gebruik van iSofter. In SUPER, drukt u op de knop "Encode (actieve bestanden)" om te beginnen. De taak is voltooid zodra de voortgangsbalk 100 procent bereikt.