Hoe een Belkin Router verbinden met een Computer met geen Ethernet

Hoe een Belkin Router verbinden met een Computer met geen Ethernet


Belkin International, Inc. is een fabrikant van computerhardware sinds 1983, en in de afgelopen twee decennia gespecialiseerd in netwerken van apparaten en onderdelen gericht naar het huis gebruiken markt. Sinds de vroege 2000s heeft Belkin een breed-waaier van Internet routers voor gebruik in de huis en kleine de zakelijke. Om een personal computer aansluiten op een Belkin router, Ethernet kan kabel of een draadloze verbinding worden gebruikt om de netwerk interface met de router. Als een Ethernet-kabel niet beschikbaar is, kan de verbinding met een Belkin router draadloos worden voltooid.

Instructies

1

Op uw computerscherm, "rechts"op de foto klikken van twee computerschermen, dat de netwerk pictogram in Windows XP en Vista is.

2

"Select" de menuknop die wordt weergegeven in het pop-upmenu waarin staat "Weergave beschikbare draadloze netwerken." Vervolgens
"Klik op" het draadloze netwerk dat uit de lijst met netwerken die de computer zich binnen het bereik van het verbinden van bevindt de Belkin Router uitzendt. Als de Belkin router nieuw is, zullen de standaardnaam "Belkin" de standaardnaam van het draadloze netwerk. Als de Belkin router vooraf bestaande is, moet u de eigenaar van de router te vragen voor de naam van de Belkin router te selecteren (dit wordt ook wel de SSID genoemd).

3

"Klik met de linkermuisknop" de Belkin netwerk teneinde een netwerkverbinding met de router van Belkin.

4

Voer de draadloze netwerksleutel als het Belkin-netwerk een coderingssleutel opgenomen heeft. Je moet om de netwerksleutel van de eigenaar of de netwerkbeheerder van de Belkin router om verbinding maken met de router. Zodra de computer heeft verbinding met het draadloze netwerk, zal er een "Verbonden met netwerk" menu melding. Nadat dit bericht is ontvangen, sluit het venster draadloze netwerkverbinding en u bent verbonden door het selecteren van het scherm pictogram (rood X in de rechterbovenhoek van het dialoogvenster) of de "Close" menuknop te sluiten. Er is geen behoefte om de verbinding van een draadloze desktop of laptop met de router verbinden met de Belkin router met een Ethernet-kabel.

Tips & waarschuwingen

  • U moet binnen de lijn van het zicht van de Belkin router om een draadloze verbinding tot stand brengen.