Hoe een Access-Database voor het lidmaatschap van de kerk

Hoe een Access-Database voor het lidmaatschap van de kerk


Bent u verantwoordelijk voor het lidmaatschap rolls voor de kerk die je bijwoont bij te houden, wilt u ervoor zorgen dat die lidmaatschap rollen zijn accuraat en up to date. Het creëren van een Access-database met de records van de huidige lidmaatschap van uw kerk is een van de beste manieren om dit tijdrovende proces te automatiseren. Zodra u de gegevens invoert, handhaving van die records lidmaatschap is net zo eenvoudig als het opzoeken van elk lid en de gewenste wijzigingen aanbrengen in hun adres, telefoon nummer of lidmaatschap status.

Instructies

1

Maak een lijst van de velden die u wilt opnemen in uw database. Een typische lijst met leden van de kerk bijvoorbeeld voornaam, achternaam, adres, stad, staat, postcode, het jaar dat de afgevaardigde sloot zich aan bij de kerk en een uniek lidmaatschap ID. Probeer te vermijden, met inbegrip van informatie die zou kunnen worden misbruikt, zoals sofi-nummers. In plaats van de notering van elk lid sofi-nummer, elk lid een uniek lidmaatschap ID toewijzen voor het ontwerpen van de database.

2

Beslissen welk veld u wilt gebruiken voor uw primaire sleutel. De primaire sleutel is een veld dat deel uitmaakt van elke record, en die uniek is voor elke record. De ID van de lidmaatschap u zou kunnen dienen als de primaire sleutel.

3

Verzamel alle gegevens over de samenstelling van uw kerk. U moet deze gegevens invoeren zodra de databasetabellen en formulieren voor gegevensinvoer voltooid zijn.

4

Open Microsoft Access en open een nieuwe database. Ga naar het gedeelte tabellen en maak een nieuwe tabel. Voer de namen van de velden die u hebt bepaald in de vorige stappen. Het is best om het gebruik van korte, één woord titels voor elk veld.

5

Ga naar de sectie "vormen" van de database en open de formulierenwizard. De formulierenwizard kunt u maken van een formulier voor gegevensinvoer gebaseerd op de tabel die u zojuist hebt gemaakt. De velden in het formulier voor gegevensinvoer gaat u als volgt de velden in de onderliggende tabel, en wanneer u het lidmaatschap gegevens invoeren in het formulier dat wordt opgeslagen in de tabel.