Hoe eBay om objecten te verzenden goedkoop

Hoe eBay om objecten te verzenden goedkoop


Artikelen verzenden op eBay is gemakkelijk en goedkoop met de Internet prijsonderzoek en de beschikbaarheid van gratis vakken bij winkels waar u normaal toch winkelen te vergemakkelijken. Bedrijven gooi regelmatig vakken zodat u kunt profiteren en hun vuilnis gebruiken te goedkoop verzenden.

Instructies

1

Begin met het verzamelen van de vakken. Winkels zoals Sam's Club, Costco, Target, Walmart en veel meer alle vakken van de teruggooi. Wanneer u een werknemer kous een plank of het duwen van een kar vol vakken ziet, vragen als u kunt een paar. Sam's Club heeft ook vakken beschikbaar bij de kassa. Het is nooit nodig om te kopen een doos overal.

2

Kijk voor het verpakken van tape op de verkoop. Stock-up in bulkvervoer; nooit kopen slechts één roll. Costco biedt een coupon meestal meerdere keren per jaar voor een acht-roll-pakket.

3

Bubble wrap en verpakken materiaal van een grote-doos te slaan zoals Sam's Club of Costco te krijgen. Soms is noppenfolie noodzakelijk om bepaalde objecten te verzenden. Koop altijd het grootste vak. Krant is een grote verpakkingsmateriaal, die je altijd gratis kunt krijgen.

4

USPS Media Mail gebruiken bij het verzenden van media-items zoals DVD's, boeken en video games. Gebruik voor grote items, UPS of FedEx. Een online account aanmaken bij beide van deze afzenders en altijd vergelijk prijzen. Priority Mail via USPS is ook een optie maar meestal vrij prijzig. Wegblijven van verzending door middel van een UPS-winkel of FedEx Kinko's omdat hun teller prijzen duurder dan online zijn.

Tips & waarschuwingen

  • Sla elk materiaal van het vak en verpakking die je krijgt.
  • Vakken voor eenvoudig opbergen breken.
  • Als je niet een krant krijgt, een buurman vragen.
  • Neem uw item en het vak vraag de scheepvaart-afdeling voor het gewicht te werken.
  • Gebruik de nauwkeurigste gewicht mogelijk.
  • UPS en FedEx bieden $100 verzekering gratis.
  • Nooit hebben een winkel van de verzending uw verpakking doen.