Hoe dubbele bestanden in Windows Vista

Het Windows Vista-besturingssysteem bevat een scala aan tools en processen voor het beheren van uw bestanden veilig en efficiënt. De functie "Kopiëren" slaat een kopie van een bestand of gegevens in het geheugen. De functie "Plakken" neemt het opgeslagen object en plaatst dit op een opgegeven locatie. Met behulp van de kopie en plakken functies, of de snelkoppeling "Ctrl-Drag", kunt u bestanden in Vista dupliceren in een paar seconden-- of minder.

Instructies

Kopiëren en plakken

1

Klik eenmaal op een bestand om het te selecteren. "Ctrl" ingedrukt en klik op andere bestanden toe te voegen aan de groep van de selectie, als u wilt kopiëren van meer dan één.

2

Met de rechtermuisknop op een geselecteerd bestand en selecteer 'Kopiëren'.

3

Open de map waar de duplicaten worden opgeslagen.

4

Klik met de rechtermuisknop in de map en klik op "Plakken".

CTRL ingedrukt houden en slepen

5

Klik eenmaal op een bestand om het te selecteren. "Ctrl" ingedrukt en klik op andere bestanden aan de groep van de selectie wilt toevoegen.

6

Open de map voor de nieuwe bestanden.

7

De "Ctrl" ingedrukt. Klik en sleep de bestanden naar de nieuwe map. Een "+" symbool wordt weergegeven in de buurt van de cursor om aan te geven dat de bestanden zal worden gedupliceerd.

8

Laat de muisknop los om te starten om de bestanden te kopiëren. Laat de "Ctrl"-knop wanneer de kopie begint.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik de functie "Cut" in plaats van "Exemplaar" te verplaatsen van de bestanden in plaats van ze te dupliceren.
  • De "Kopiëren" en "Plakken" functies zijn ook beschikbaar in het menu "Bewerken". Als het menu "Bewerken" niet zichtbaar is, drukt u op "Alt" zichtbaar te maken.