Hoe de overdracht van uw iTunes-bibliotheek naar een Memory Stick

Apple iTunes kunt u bekijken en beluisteren van audio en video-inhoud al dan niet u een iPod eigen. Terwijl de iPod uw bibliotheek draagbare maakt, kunt iTunes nog u de inhoud van de iTunesOpslag te kopen, downloaden en inhoud importeren uit andere bronnen en Organiseer uw muziek- en videobestanden op verschillende manieren. Upgraden of vervangen van uw computer vereist u om uw bibliotheek naar de nieuwe computer, met behulp van een opslagapparaat zoals een MemoryStick.

Instructies

Overbrengen een iTunes-bibliotheek naar een Memory Stick

1

Ga naar de iTunes-bibliotheek door iTunes, op "Bewerken" te klikken op de menubalk openen en vervolgens te klikken op "Voorkeuren..." Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en neem nota van het bestandspad van de bibliotheek in het eerste blok in dit venster.

2

Plaats je MemoryStick in de desbetreffende sleuf op uw computer.

3

Open uw besturingssysteem bestandsbrowser. Voor Windows XP of lager, is dit 'Mijn Computer'. Zoek de map ' Bibliotheek ' in het iTunes-voorkeurenvenster hebt genoteerd.

4

Selecteer de map iTunes bibliotheek. Klik en sleep het naar het pictogram van de stationsletter voor uw geheugenstick en vrijgeven.

5

"Machtigen" de nieuwe computer gekochte inhoud af te spelen. Dit kan gedaan worden via het menu 'Store' in iTunes. "Deauthorize" de oude computer met behulp van hetzelfde menu.