Hoe de overdracht van een finale gesneden uitdrukkelijke HD-Project naar Final Cut Studio

Final Cut Express is de lichtere, kleinere versie van Final Cut Studio Pro. Beide zijn geschikt voor het bewerken van HD-videoprojecten, en omdat beide programma's worden uitgevoerd de dezelfde programmabestanden, bent u in staat om de video-inhoud van Final Cut Express HD naar de Final Cut Studio-software. Beide programma's alleen worden uitgevoerd op computersystemen van Apple.

Instructies

1

Sluit de USB-harde schijf aan uw computersysteem, als u van plan bent het video uitgeven project overbrengen naar een andere computer.

2

Final Cut Express HD openen, dan laden van het project dat u momenteel bewerkt.

3

Selecteer "File" "Save Project As" zodra het project is geladen op het scherm. Kies de USB-hardware die u gebruikt en klik op 'OK'. Dit slaat alle van de bestanden die uw Final Cut Express HD-project is gekoppeld. Het opslaan proces duurt enkele minuten in beslag, aangezien u overbrengt HD video bestanden, die groter in omvang zijn.

4

Sluit de USB-harde schijf naar de tweede computer, dan laden Final Cut Studio Pro. Klik "File", "Open Project," dan Kies de Express HD-project dat u hebt opgeslagen op de harde schijf en klik op 'OK'.