Hoe de bestandsgrootte van een afbeelding wijzigen

De bestandsgrootte van een afbeelding hangt meestal de afbeeldingsresolutie en de bestandsindeling. Resolutie is een aantal pixels per vierkante inch; een pixel wordt gedefinieerd als het kleinste stuk van de gegevens in een afbeelding. De indeling JPEG kunt u naar gemakkelijk de snelheid van het wijzigen van een bestand-compressie en daarmee de bestandsgrootte. Meestal moet de bestandsgrootte worden eerder beperkt dan uitgebreid.

Instructies

Beeldresolutie wijzigen

1

Start Adobe Photoshop.

2

Klik op het menu "bestand > Open." Blader op uw computer, en vinden een doelbestand van de afbeelding. Dubbelklik op het bestand om het te openen.

3

Klik op het menu "afbeelding > Afbeeldingsgrootte."

4

Lees van de resolutie van de afbeelding in het vak naast het woord "Resolutie" van. Om te verminderen de grootte van de afbeelding bestand, typt u een laag getal in dit vak. Als u wilt het bestand vergroten grootte Voer een hogere resolutie.

5

Klik op 'OK'.

6

Klik op het menu "bestand > opslaan als." Typ een bestandsnaam en klik op "Opslaan" om op te slaan van de afbeelding met de nieuwe resolutie.

Het veranderen van de bestandsgrootte van een in de JPEG-indeling

7

Start Adobe Photoshop.

8

Klik op het menu "bestand > Open." Blader op uw computer en vind een doelbestand van de afbeelding. Dubbelklik op het bestand om het te openen.

9

Klik op het menu "bestand > opslaan als."

10

Selecteer de indeling als "JPEG (. JPG;. JPEG; *. JPE) "met behulp van de drop-down lijstvakje. Merk op dat de bestandsnaamextensie in het veld Bestandsnaam automatisch in .jpg omzetten zal.

11

Klik op "Opslaan". Er verschijnt een venster genaamd 'JPEG optie'.

12

Schuif de balk onder "Image" kunt kiezen uit opties een klein naar groot bestand. Het exacte bestand formaat wordt weergegeven aan de onderkant van het venster. Klik op 'OK'.