Hoe de berg een ISO-Image

Een ISO-image is een bestand dat een volledige kopie van een harde schijf of de media zoals een CD of DVD vertegenwoordigt. Deze bestanden vereisen speciale software om te openen en hen mount. "Montage" een ISO betekent dat de computer behandelt het als een andere harde schijf. Wanneer u een ISO-bestand monteren, wordt het weergegeven als een andere harde schijf op de computer. De software is gratis te gebruiken, en zodra u het downloadt, de ISO is gemonteerd door te dubbelklikken op het bestand.

Instructies

1

Download SlySoft virtueel kloon toer. De software is gratis te gebruiken en het is een kleine download. Zodra het bestand volledig is gedownload, dubbelklikt u op het uitvoerbare bestand te starten van het installatieproces.

2

Selecteer "Full" in de soorten opties en zorg ervoor dat alle ISO type bestanden worden gecontroleerd. Klik op de knop "Volgende". Selecteer "Virtueel kloon" en klik op de knop "Doorgaan". De installatie duurt slechts een paar seconden om te voltooien.

3

Dubbelklik op het ISO-bestand op uw computer. Dit kan zijn op de harde schijf of op een cd-rom. Wanneer het bestand gedubbelklikt wordt, wordt de virtuele kloon software automatisch wordt geopend en wordt u gevraagd een stationsletter die het ISO-bestand vertegenwoordigt.

4

Selecteer een station uit de opties en selecteer 'Mount' in het menu. Dubbelklik op de "Mijn Computer" icoon op het bureaublad. De lijst met stations vindt u de nieuwe gekoppelde ISO-bestand. Dubbelklik op het station en de inhoud van het image-bestand te bladeren.