Hoe Compact Outlook-berichten herstellen

Microsoft Outlook Express is een e-mail management programma dat kan worden gebruikt om e-mails, contactpersonen en agenda-afspraken beheren. Het kan wordt geleverd bij elke installatie van Windows voordat Windows Vista en een nuttig hulpmiddel voor personen met typische e-mail behoeften. Echter, een val met Outlook Express is bestand groottebeperkingen, die vaak afdwingen dat het programma te comprimeren van berichten in een poging om ruimte te besparen. Echter maakt dit bericht comprimeren een back-up van e-mailmappen, waardoor voor een eenvoudige terugzetbewerking.

Instructies

1

Sluit Outlook Express als het is geopend.

2

Dubbelklik op het pictogram "Prullenbak" op uw bureaublad, dan zoekt het .bak-bestand met dezelfde naam als de map die u wilt terugzetten. Bijvoorbeeld, als u wilt herstellen van de map Postvak in, moet u het bestand "Inbox.bak".

3

Klik met de rechtermuisknop op uw bak-bestand en selecteer vervolgens de optie "Herstellen".

4

Klik op de knop "Start" in de lagere linkerhoek van het scherm, en de optie "Zoeken".

5

Typ de volledige bestandsnaam van het .bak-bestand dat u net hebt teruggezet. Bijvoorbeeld, als u probeert te herstellen van uw postvak in, typt dan u "Inbox.bak."

6

Klik met de rechtermuisknop op het bak-bestand in het venster met zoekresultaten en selecteer vervolgens de optie "Rename".

7

De extensie .bak-bestand omzetten in .dbx. Bijvoorbeeld, zou een "Inbox.bak" bestand worden veranderd in "Inbox.dbx." De eerder gecomprimeerde berichten zullen nu beschikbaar zijn in uw Outlook Express Inbox wanneer u het programma opent.

Tips & waarschuwingen

  • Outlook Express heeft een beperking van de grootte bestand van 2 GB. Deze beperking kan gemakkelijk worden bereikt, dus het is altijd een goed idee om het verwijderen van oude e-mails en verzonden items die u niet langer nodig. In de buurt van de bestand grootte limitatie wordt, kan de mogelijkheid van gegevenscorruptie sterk toenemen.