Hoe Bump Up FIOS snelheid

U kunt bult op de snelheid van de advertentie van Verizon FiOS fiber optic-gebaseerde internetservice door aanpassen van de configuratie-instellingen van de computer te investeren in betere aanvullende Netwerkapparatuur, reiniging van uw harde schijf, Verizon's Speed Optimizer hulpprogramma en beperking van uw gebruik van de advertentie van Verizon VOD-service. Ook, houd uw computer vrij van virussen en spyware.

Instructies

1

Het uitschakelen van de "Bandbreedte Reserves" functie op Windows 7. De OS automatisch plakjes uit tot 20 procent van je maximale bandbreedte voor wat het voelt zijn belangrijker toepassingen, zoals Windows Update. Open het "Start"-menu, type gpedit.msc in het zoekvak en druk voer voor toegang tot uw redacteur "Beleid voor lokale Computer". Open de map "Administrative Templates", de "Netwerk" optie en klik vervolgens op "QoS-pakketplanner." Dubbelklik op "reserveerbare bandbreedte limiet," Wijzig de limiet op "0" en klik op 'OK'.

2

Investeren in een snellere, meer geavanceerde router die ondersteuning biedt voor de 100BASE-TX Fast Ethernet en servicekwaliteit of QoS, normen. De voormalige zal u toestaan te boren in de FiOS 50 Mbps downstream en 25 Mbps upstream snelheden, terwijl de laatstgenoemde zal u laten optimaliseren van de manier waarop uw router behandelt verschillende soorten verkeer, inclusief video's, muziek, documenten.

3

Schoonmaken van uw harde schijf met behulp van het venster geïntegreerde Schijfopruiming functie. Open het menu "Start", typ "Schijfopruiming," hit enter en dubbelklikt u op de "Disk Cleanup"-optie die wordt weergegeven. Selecteer uw primaire harde schijf in de lijst die op uw beeldscherm verschijnt, en klik vervolgens op 'OK'. Klik op de keuzerondjes overeenkomt met de bestandstypen die u wilt verwijderen, klik op "OK" en klik op "Bestanden verwijderen".

4

Start Internet Explorer, direct van uw browser naar Verizon's Speed Optimizer tool en volg de aanwijzingen op het scherm. Het hulpprogramma aanbrengt bepaalde systeemparameters--TCP 1323 uitbreiding, TCP ontvangen venster en de Maximum Transmission Units--wijzigingen en vervolgens hen zodanig aanpassen dat u gegevens in een sneller tempo ontvangen.

5

Beperken uw gebruik van de advertentie van Verizon Video on demanddiensten, als zij via hetzelfde fiber optic netwerk bevinden als uw FiOS Internet service opereren. Dus als andere leden van uw huis een VoD op de televisie kijkt, zal uw FiOS Internet service snelheid zonder twijfel lijden.