Hoe brand ik Outlook E-mails naar CD

Hoe brand ik Outlook E-mails naar CD


E-mail is een op het scherm manier om te communiceren, maar als je een materiële wilt, kijk-mij-eens-leuk-zijn-syndroom record van uw communicatie, e-mails naar een CD branden is ideaal. Cd's zijn meer duurzaam en draagbaar dan papier afdrukken en één CD heeft nogal wat meer e-mails dan papier. Opzetten van Microsoft Outlook e-mails op een CD branden is bijna net zo eenvoudig als het opslaan van de e-mails naar een map op de computer.

Instructies

1

Plaats de CD in het cd-rom-station op de computer. Doorklikken van alle vensters die worden weergegeven voor de opmaak of veiligheidscontroles op de CD.

2

Microsoft Outlook opent. Als de 'Mail'-deelvenster niet geopend op het werkgebied is, klik op de link 'E-mail' op het gebied van de linker onderkant van het scherm.

3

Dubbelklik op de map houden de e-mails om te branden op de CD. Dubbelklik op de eerste e-mail te branden zodat het e-mailvenster wordt geopend op de Outlook-werkruimte.

4

Klik op het tabblad "Bestand" op het berichtvenster. Klik op "Opslaan als". Het venster "Opslaan als" verschijnt.

5

Scroll naar beneden de linkerkant van het venster "Opslaan als" en klik op het cd-rom-station op de computer; Als het pictogram kan er een foto van een CD.

6

Wijzig de naam van het e-mailbericht in het vak "Bestandsnaam" indien gewenst. Pull-down menu van de "Opslaan als type" en selecteren op welke manier voor het opslaan van het e-mailbericht of verlaten "Outlook-berichtindeling" als standaard.

7

Klik op de knop "Opslaan" en herhaal voor de andere e-mails.