Hoe brand ik een dubbele laag DVDDubbellaags DVD's kunnen bevatten dubbele hoeveelheid ruimte als een standaard DVD, en ze spelen in alle reguliere DVD-spelers. Dit maakt het gemakkelijker om te slaan van meerdere films, of maken back-up computerbestanden. Een dubbele laag DVD branden is niet zo veel ingewikkelder dan een standaard DVD, maar er zijn enkele instellingen die u zich bewust zijn van moet bij het maken van de schijven. Het beste programma om hiervoor te gebruiken is Nero Start Smart omdat het biedt alle hulpmiddelen die u nodig.

Instructies

DVD-Video Disc

1

Klik op het icoontje "Foto/Video" onder het hoofdmenu van het programma. Nero Burning Rom laadt en presenteren u met een nieuw project.

2

Kijk in de rechter benedenhoek van het project voor een drop-down menu. Het menu moet zeggen DVD. Klik op de drop-down menu en selecteer "DVD-9." Dit is de technische benaming voor een dubbele gelaagde DVD.

3

Slepen en neerzetten van uw mediabestanden in het project. Het programma zal automatisch te analyseren en je laten zien hoeveel ruimte ze op de DVD innemen. Toen de blauwe vooruitgangsbar is rood, de DVD is vol en heeft te veel inhoud op.

4

Klik op volgende om verder te gaan naar het menu bewerken van proces. Maak aangepaste menu's voor de DVD, met inbegrip van uw eigen achtergrond, lettertype en voorbeeld schermen. Druk op "Volgende" wanneer u klaar bent met het menu bewerken.

5

Bekijk een preview van het DVD-menu, en druk op "Next" als u alle functies hebt getest. Het laatste scherm zal komen met de Brandopties. Plaats de dubbele gelaagde DVD-schijf en druk op het "Burn"-pictogram om te laten het brandproces begint.

DVD-gegevensschijf

6

Klik op de "Data"-pictogram in het hoofdmenu van Nero. Klik op 'Maak een gegevens-DVD'. Wacht tot het menu laden vanuit het programma.

7

Klik op de drop-down menu in de linkerbenedenhoek en selecteer de optie "DVD-9". Deze optie wordt weergegeven in de linker hoek voor sommige versies van de Nero-programma. Druk op de knop volgende als u alle van de selecties hebt gemaakt.

8

Plaats een lege dubbellaagse DVD in het station van uw computer. Zorg ervoor dat er een dubbellaags lege DVD, omdat met behulp van een enkellaags ervoor zorgen de DVD dat kan te hebben een fout en worden geruïneerd.

9

Controleer uw burn-instellingen en druk op de "Burn"-pictogram wanneer alles is geselecteerd. Wachten op de DVD te branden en te voltooien. De schijf zal pop uit het station wanneer deze voltooid is.

10

Plaats de schijf in het station terug, en ervoor te zorgen dat de DVD werkt. Wacht tot de bestanden te laden, en klik op een paar om ervoor te zorgen dat er geen fouten zijn.