Hoe brand ik een 8 GB DVD-film op 4,7 GB DVD-Rs

Hoe brand ik een 8 GB DVD-film op 4,7 GB DVD-Rs


Toen de DVD's eerst werden vrijgegeven, kwamen ze in een maat alleen: de 4,7 GB schijven bekend nu als ' single-sided of standaard schijven. Als technologie geavanceerde en extra functies standaard op DVD's gemaakt door grote filmstudio werd, groeide de opslagcapaciteit van de DVD tot 8,5 GB, die wordt beschouwd als een dual-layer-schijf. Hebt u 8 GB aan film materiaal om te branden op schijf, kunt u een dual-gelaagde DVD-R of je past de film 8 GB op een 4.7 GB DVD-R.

Instructies

1

Zet een lege 4.7 GB DVD-R in de computer het DVD station en open uw gebruikelijke DVD-branden toepassing. Veel branden van DVD programma's bevat een ingebouwde compressie tool voor het aanbrengen van meer dan 4,7 GB aan gegevens naar een schijf van 4,7 GB. Als u deze functie niet kunt in het "Help"-menu van uw gebruikelijke brandprogramma vinden, download en installeer Brisk DVD Creator, CyberLink PowerProducer, Magic DVD Ripper of Roxio, die allemaal ingebouwde compressoren.

2

Gebruik van de "bestanden toevoegen," "Toevoegen Video" of "Importeren" knop in de DVD-brandsoftware om te openen een venster waarin u kunt navigeren naar de 8 GB-film die u wilt branden naar de 4.7 GB DVD-R. Als je naar de map die het videobestand bevat, dubbelklikt u op het bestand toe te voegen aan de DVD-project.

3

Druk op de knop "Settings" of "Projectinstellingen" op de hoofdpagina te bekijken van de afbeeldingsgrootte-instellingen voor het project. Als deze knop niet wordt weergegeven op de hoofdpagina in de programma's die je normaal gebruikt of die u hebt gedownload, controleert u de "Eigenschappen" of "Instellingen" menu's.

4

Instellen van het project de 8 GB om filmbestand te comprimeren zodat het past op de schijf van 4,7 GB. De instelling hiervoor verschilt van programma tot programma. In CyberLink PowerProducer, bijvoorbeeld, vindt u een "SmartFit"-knop, die automatisch gecomprimeerd het project naar de schijf. In Roxio, zich de optie "Fit to Disc" bevindt in het drop-down menu naast "Kwaliteit." In veel branden van DVD's, kunt u een "Automatische" instelling in het "Output-kwaliteit" of "Bestandsgrootte" drop-down, die zal Comprimeer het bestand voor de schijf.

5

Druk op "Apply" of "OK" om de instellingen opslaan en terug te keren naar het hoofdscherm van de DVD-brandsoftware. Klik op de "branden," "Write" of "Create" knop te branden van het gecomprimeerde bestand van de film van de 8 GB aan de 4.7 GB DVD-R.