Hoe brand ik AVIs naar een DVD-speler-indeling

Audio Video Interleave, of AVI, is een standaard video-bestandsindeling die kan worden gelezen door meerdere mediaspelers en videobewerkingsprogramma's. AVI-bestanden worden ook geaccepteerd in sommige persoonlijke media-apparaten, zoals MP3-spelers, en in sommige DVD-branders-toepassingen. Zodra u te vinden en installeren van een DVD-branden toepassing die met AVIs werken kan, kunt u converteren en branden AVI-bestanden naar DVD player-indeling voor gebruik op een standaard DVD-speler zonder noodzaak voor conversie. Als u liever met uw gebruikelijke software voor het branden van DVD's en de software niet AVIs accepteert, kunt u de AVIs naar ISO converteren voordat het branden.

Instructies

AVI-branden Software

1

Download en installeer een DVD branden toepassing die accepteert van AVIs. Cyberlink PowerDVD, Roxio Creator, Any Video naar DVD Converter en brander en Super DVD Creator alle AVI direct op schijf te branden.

2

Lancering PowerDVD, Roxio Creator, Any Video of Super DVD op uw computer. Om te starten, klik orb van het "Start", kies "Alle programma's" vanuit het menu, ga naar de map met de naam van het programma, klik op het mappictogram en klik vervolgens op de naam van het programma.

3

Selecteer de optie "DVD" op de eerste pagina van de toepassing van DVD-branders. Hiermee opent u de wizard DVD-gebouw.

4

Druk op de knop "Bestand toevoegen" of "Video toevoegen". In het venster dat verschijnt, ga naar de map op de vaste schijf waarin de AVIs die u wilt branden naar DVD speler formaat. Elk bestand toevoegen door erop te dubbelklikken of door erop te klikken om deze te selecteren en drukt u op de knop "Openen".

5

Plaats een DVD-R in de DVD-brander van de computer. Ga naar het laatste scherm van de branden toepassing en klik op de "Burn" knop om de geïmporteerde AVIs naar schijf schrijven.

AVI naar ISO

6

Een AVI converter, zoals ImToo en Xilisoft AVI to DVD Converter downloaden. Een van deze programma's converteert AVI naar ISO, zodat het kan worden gebrand met elke DVD-branden toepassing.

7

Open de AVI converter op de computer. Om te openen, ga naar "Start > Alle programma's," de map vinden voor het programma, klik op de map en klik op de naam van het programma in de map.

8

Druk op de "Load Video" of "Video toevoegen" knop. Zoek de map waarin het bestand in het venster dat omhoog komt, en dubbelklik op het AVI om te importeren.

9

Klik op "Maak ISO" of "Convert ISO." De geïmporteerde AVI is omgezet in een ISO-bestand en opgeslagen in de map die wordt vermeld in het vak "Bestemming" of "Output".

10

Plaats een DVD in het DVD-station en start uw gebruikelijke toepassing voor het branden van DVD's. Volg de instructies in het programma voor het ISO bestand branden op DVD.