Hoe AMR-bestanden converteren naar MP3-bestanden gratis

Adaptieve multirate (AMR) compressie bestanden zijn een audio uitbreiding-indeling die wordt gebruikt voor het opnemen van spraak. Het wordt vaak gebruikt voor het opslaan van de stemopname op mobiele telefoons. MP3 audio is een digitale audio-indeling die wordt gebruikt op de computermuziek. MP3 wordt ook gebruikt voor het opslaan van digitale muziek op MP3-spelers.
Uw AMR-bestanden converteren naar MP3-formaat kunt uploaden naar uw draagbare MP3-speler en gebruik ze op digitale muziek programma's zoals iTunes. Dit is mogelijk gemaakt met een eenvoudige en gratis audio converter programma.

Instructies

1

FreeStar Free AMR MP3 Converter 1.0.1 downloaden (zie bronnen). Volg de setup en download instructies om het te installeren op uw computer. Deze audio converter programma is volledig gratis.

2

Start uw programma van de locatie die u hebt opgeslagen tijdens de installatie. Klik op "Toevoegen" aan de bovenkant van het hoofdpaneel.

3

Zoek uw AMR-bestand, en klik op "Openen" om te laden naar het venster van de bron van uw programma. Selecteer "MP3" onder de "Device"-opties.

4

Selecteer het output directorypad waar u opslaan van uw bestand wilt nadat het is omgezet. Klik op "Convert" om uw AMR-bestand converteren naar MP3-formaat.