Hoe aansluiten van een Mac & PS3

Hoe aansluiten van een Mac & PS3


Media-apparaten ontworpen door verschillende bedrijven samenwerken niet noodzakelijkerwijs. Sony en Apple zijn concurrenten met verschillende software ontwerpen, zodat u hoeft te terts-verschijnende partij software gebruiken uw Apple Mac aansluiten met een Sony PlayStation 3 (PS3). Dit kunt u delen van bestanden en het streamen van content, zoals audio, video en foto's, vanaf een Mac op de TV via de PS3.

Instructies

1

Downloadsoftware universele plug-and-play (UPnP) voor uw Mac. Dit kan worden gekocht en gedownload van een aantal sites op het Internet (zie bronnen) en maakt de Mac worden aangesloten op niet-ondersteunde apparaten.

2

Zet op je PS3. Ga naar "instellingen/netwerkinstellingen / Media serververbinding." Selecteer "Ingeschakeld" en druk op 'X'.

3

Open het venster "System Preferences" op uw Mac. Dubbelklik in de "Andere" sectie op uw UPnP-software. Klik op de knop "Start" delen inschakelen.

4

Klik op de tab "Devices" Controleer of "PlayStation 3" of 'Niet-ondersteund apparaat' wordt weergegeven in het deelvenster. Nu kunt u bestanden delen met je PSP.