Hoe aansluiten van een Mac Mini naar een Stereo-ontvanger

Hoe aansluiten van een Mac Mini naar een Stereo-ontvanger


Macs staan bekend om hun superieure mogelijkheden voor videobewerking en musical-productie. De Mac Mini wordt geleverd met een kleine ingebouwde luidspreker die zeer hoorbaar niet wegens de beperkingen die voorzien van het geavanceerde, compacte ontwerp zijn. Dus als u van plan over het gebruik van de Mini als een mediacenter of als een home-muziek studio, zal u stereo breakout kabels aansluiting op een stereo-ontvanger nodig. Aangezien de Mini zo klein is, kan het worden geïntegreerd in uw auto stereo-installatie als extra materiaal voor mobiel Internet en multimedia toegang terwijl op de weg.

Instructies

Mac-Mini-to-Stereo-ontvanger Hookup

1


De afstand tussen de Mac Mini en stereo-ontvanger schatten alvorens te kopen van kabels.


Het instellen van de Mac Mini en de stereo-ontvanger waar u wilt en de schatting hoe ver ze zijn van elkaar te bepalen van de lengte van de RCA-kabels nodig.

2Hoe aansluiten van een Mac Mini naar een Stereo-ontvanger


3.5 mm TRS naar dual RCAF (vrouw) kabel.


Als u geen extra analoge audio accessoires, bezoek uw lokale elektronicawinkel om te kopen een aantal RCA-kabels en een 3.5 mm TRS naar dual RCAF (vrouwelijke) connectorkabel. Deze staan bekend als analoge audio, stereo breakout-type kabels.

3Hoe aansluiten van een Mac Mini naar een Stereo-ontvanger


Standaard 3.5 mm hoofdtelefoon/stereo jack ook bekend als 3.5 mm TRS.


Sluit de mini hoofdtelefoon/stereo-hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm op de lijn van de audio-uitgang gelegen op het achterpaneel van de Mac Mini.

4Hoe aansluiten van een Mac Mini naar een Stereo-ontvanger


Voorkomende vorm van vrouwelijke RCA stekkers gebruikt in analoge huis of autoradio.


Sluit het dubbele RCAF uiteinde aan de mannelijke RCA-kabels door het aansluiten van de rode mannelijke RCA-kabel aan op de rode stekker van de RCAF en de witte mannelijke RCA-kabel aan op de witte stekker van de RCAF.

5


In - en out-audiopoorten.


Nu sluit het andere uiteinde van de mannelijke RCA-kabels aan op de rode en witte AUX line in de haven gelegen op het achterpaneel van uw stereo-ontvanger. Hebt u een oudere stereo-ontvanger die niet over een AUX-ingang, sluit u het op een van de andere line-in audio poorten, zoals CD-, DVD- of phono-lijningang poorten. Nu zal de Mac Mini audio worden versterkt door de stereo-ontvanger.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet bekend bent met de soorten gebruikte analoge audio-accessoires, hebben de RCA-kabels een paar van mannelijke die RCA stekkers aan beide uiteinden.
  • De 3,5-mm TRS-naar-dual RCAF connectorkabel zal hebben een standaard 3,5-mm mini hoofdtelefoonaansluiting aan de ene kant met twee female RCA pluggen aan de andere.
  • Audiokabels zijn vaak kleur beklede rood en zwart of rood en wit. De rood gekleurde RCA stekker is voor de juiste audio kanaal en de zwart - of wit-gekleurde stekker is voor links.
  • U kunt ook kopen een 3,5-mm TRS-naar-man RCA kabel, maar ze zijn zelden langer dan 6 voet, dus je kopen extra dubbelzijdige vrouwelijke RCA-adapters en een andere set van mannelijke RCA-kabels moeten zal als u ooit nodig om uit te breiden van de lengte van de kabels.
  • Met behulp van 3,5 mm TRS-aan-RCAF kabels is een ideale manier voor het aansluiten van uw Mac Mini naar een stereo-ontvanger, omdat het vermindert het aantal extra vrouwelijke-naar-vrouwelijke RCA adapters en kabels.
  • Standaard mannelijke RCA-kabels zijn 6 voet lang. Langere kabels zijn beschikbaar voor auto audio of andere doeleinden.
  • RCA-kabels dikker-gemeten kunnen worden gekocht en gebruikt voor auto en huis-audio doeleinden, omdat ze hogere kwaliteit audio signalen overbrengen.