Hoe aansluiten van een draadloze Router naar Windows XP

Een draadloze router zendt het Internet-signaal van een kabel- of DSL-modem in een locatie of een huis. Windows XP maakt het vrij eenvoudig te vinden, verbinden en configureren van draadloze routers. Het bereik en de snelheid van een draadloze router varieert van de ene naar de volgende. Het is belangrijk op te merken dat de draadloze netwerkverbindingen niet zo betrouwbaar als bekabelde ethernet-verbindingen, zijn vooral als een computer aan de rand van het bereik van de draadloze router is of belemmerd door muren, vloeren of hoogspannings-elektrische bedrading.

Instructies

1

Uitschakelen van de computer en de kabel- of DSL-modem.

2

Verwijder de ethernet-kabel aansluiten van de computer naar de modem aan de achterkant van de computer. Laat die deze op de modem aangesloten.

3

Sluit de kabel van stap 2 aan de "Internet"-poort op de achterkant van de router. Nu een verband gelegd tussen de modem en de router.

4

Sluit een andere Ethernet-kabel van de nummer 1 poort op de achterkant van de router aan op de ethernet-poort op de achterkant van de computer.

5

Sluit de kabel of DSL-modem. Wacht twee minuten voor de verbinding worden gevalideerd.

6

Sluit de draadloze router. Wacht een minuut voor de router worden geïnitialiseerd.

7

Zet de computer.

8

Controleer de lampjes op de voorkant van de router om ervoor te zorgen dat de bovenstaande stappen correct werden uitgevoerd. Het voedingslampje moet stevige groen. Het draadloze licht, het licht van het Internet en het LAN-lampje moet op.

9

Start de computer en laat ze om op te starten naar het welkomstscherm van Windows XP.

10

Voer "http://192.168.1.1./" in uw internetbrowser en druk op "Enter". Als dit adres niet nemen u mee naar het menu van de montages van het systeem van router, Raadpleeg uw gebruiksaanwijzing voor het juiste adres.

11

"Admin" gebruiken als de login en het "wachtwoord" als wachtwoord. Als dit niet werkt, Raadpleeg uw handleiding voor de standaardgebruikersnaam en wachtwoord voor het gebied van systeem-instellingen.

12

Klik onder het tabblad "Setup Wizard" "Ja" en druk op "Volgende" voor de wizard automatisch het verkrijgen van de instellingen. Druk op "Gereed."

13

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze Internet in de lade van het lagere, rechts van de taakbalk van Windows XP. Het pictogram eruit als twee computerschermen.

14

Ga naar "Bekijken beschikbare draadloze netwerken."

15

Selecteer het netwerk uit de lijst en druk op "Connect".