Hoe aansluiten van een draadloze Router met foto 's

Hoe aansluiten van een draadloze Router met foto 's


U hoeft niet te branden, e-mail of kopiëren van uw foto's van computer naar computer als u wilt uw herinneringen te delen met andere mensen. Als je een draadloze router geïnstalleerd in uw huis, kunt u de foto's delen via het netwerk in slechts een paar minuten. Zodra het gedeelde, zal elk apparaat dat verbinding met het netwerk kan ook kunnen van uw dierbare foto's bekijken.

Instructies

1

Open de map op uw computer waar uw foto's worden opgeslagen. Dit is welke directory u hebben gespaard de afbeeldingen na het downloaden van hen of hen overzetten van een camera naar de computer.

2

Gebruik uw muis om te benadrukken dat alle van de foto's die u wilt delen via uw draadloze router.

3

Klik met de rechtermuisknop op een van de gemarkeerde foto's om een context-menu op het scherm.

4

Selecteer het pictogram "Delen met" en kies "Specifieke mensen."

5

Selecteer de accountnamen van de gebruikers wilt delen van de foto's met via uw draadloze netwerk. Klik op de naam van de account, klik op "Toevoegen" en herhaal dit proces voor andere accountnamen. Als u delen met iedereen wilt, klikt u op "Iedereen".

6

Klik op de "Share" knop. Alle van de foto's die u hebt geselecteerd zal worden aangesloten op uw draadloze router en verdeeld over de geselecteerde apparaten aangesloten op uw thuisnetwerk.