Hoe aansluiten van een draadloze Router met een telefoonlijn van Verizon

Hoe aansluiten van een draadloze Router met een telefoonlijn van Verizon


Een breedband Verizon-account is nodig om een draadloze router DSL-verbinding op uw telefoonlijn aansluiten. Veronderstellend hebt u een breedband account en modem in plaats, kunt u gemakkelijk aansluiten op een draadloze router en Wi-Fi in heel uw huis. Als u nog geen een draadloze router, kunt u een van een home-elektronicawinkel, of online kopen... Installatie duurt slechts een paar minuten.

Instructies

1

Haal het netsnoer van uw Verizon DSL-modem. Laat de telefoonkabel aangesloten op de telefoon-of televisieaansluiting.

2

Verwijder de Ethernet-kabel van uw computer, waardoor het andere uiteinde op de Verizon-modem aangesloten.

3

Sluit de modem aan de draadloze router door het invoegen van de Ethernet-kabel van de computer in de draadloze router. Afhankelijk van de fabrikant, de routerpoort zal worden aangeduid met hetzij "Internet", "WLAN" of "WAN".

4

Sluit de draadloze router. De lichten knipperen voor een moment. Wanneer het voedingslampje solide is, herstart uw computer en sluit de modem weer in.

5

Wachten voor het voedingslampje te blijven solide op uw modem en de computer volledig is opgestart. Uw computer moet automatisch detecteren van de draadloze modem en u hiervan op de hoogte via een dialoogvenster.

6

Open het instructieboekje dat bij uw draadloze modem zijn geleverd en vinden het IP-adres voorzien.

7

Start een webbrowser en voer het webadres van de configuratie.

8

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord die door de fabrikant om te beginnen met de configuratie. Instellen van een netwerknaam (SSID) en voer een coderingssleutel volgens de aanwijzingen. Ook zult u uw netwerkwachtwoord.

9

Andere computers verbinden met het draadloze netwerk door het invoeren van het nieuwe wachtwoord dat u hebt ingesteld.