Hoe aansluiten van een draadloze Router met een Modem

Hoe aansluiten van een draadloze Router met een Modem


Vele Internet breedbandklanten zijn voorzien van een modem die een computer met het internet via een Ethernet-kabel verbindt. Veel huizen hebben meer dan één computer, echter. Om de verbinding te delen, is een populaire oplossing een draadloze router verbinden met de modem. Het proces is bijna volledig automatisch in de meeste gevallen kan, en het nieuwe draadloze netwerk gebruiksklaar in minuten.

Instructies

1

Ontkoppel de kabelmodem uit het stopcontact.

2

De modem van de computer loskoppelt indien nodig door het los te koppelen van de Ethernet-kabel van de computer.

3

Verbinding maken met het vrije uiteinde van de Ethernet-kabel aan op de poort met het label "Internet," "WAN" of "WLAN" op de achterkant van de draadloze router. Als de modem niet eerder op de computer aangesloten was, steek het ene uiteinde van de kabel in de router zoals eerder is beschreven, en de andere in de Ethernet-poort op de achterkant van de modem.

4

Plug in en schakel de modem. Wachten tot het voltooien van zijn cyclus van start-up en verbinding met het Internet.

5

Sluit en zet op de router. Wacht tot de start-up cyclus te voltooien en controleren om te zien of het Internet-lampje brandt, die aangeeft dat het is verbonden met het Internet met succes. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor informatie over hoe de lichten moeten worden weergegeven wanneer het goed functioneert.

6

Raadpleeg de gebruikershandleiding of de cd configuratie in een computer met Wi-Fi mogelijkheden op de nieuwe draadloze router aansluiten.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige draadloze routers hoeft niet configuratie en u kan verbinding maken via de optie "Verbinding maken" in de "Start"-menu.