Hoe aansluiten van een draadloze Router aan Verizon breedband

Hoe aansluiten van een draadloze Router aan Verizon breedband


Verizon DSL wordt meestal geleverd met een modem waarmee een computertoegang tot de CDL lijn, met al haar brandende snelheid. Maar het meestal niet komen met een manier om uit te breiden van de DSL-lijn met andere computers of apparaten die gebruik wilt kunnen maken van het Internet. Vandaar, moet u een draadloze router om toegang tot andere apparaten.

Instructies

1

Open een webbrowser op uw PC.

2

Typ in het IP-adres of de pagina van de modem van uw Verizon. U kunt dit vinden in de handleiding van uw modem of in de handleiding van uw Verizon.

3

Voer uw Verizon gebruikersnaam en wachtwoord bij de opdrachtprompt.

4

Toegang tot de verbindingsinstellingen van de modem, meestal in een modem of verbindingen menu. Instellen van het verbindingstype naar "Bridge modus" of "Bridged." Raadpleeg de handleiding van uw modem voor de specifieke optie, evenals de locatie van de instelling.

5

Klik op 'OK' of 'Opslaan' om uw instellingen te bewaren.

6

Verwijderen van de computer uiteinde van de Ethernet-kabel de PC verbinden met de modem. Sluit het aan op de genummerde poorten op uw draadloze router.

Tips & waarschuwingen

  • Van de gebruiker van een Verizion FiOS modem fungeert als een draadloze router, wat betekent dat u hoeft niet elke verdere installatie.
  • Verizon kan niet geven u ondersteuning op uw router, tenzij u gebruik maken van hun apparatuur.