Hoe aansluiten van een Cam Draadloos Surveillance

Hoe aansluiten van een Cam Draadloos Surveillance


Bewakingscamera's worden gebruikt voor veiligheidsdoeleinden in zowel huizen en andere plaatsen zoals bedrijven voor inspectiedoeleinden. Als u eenmaal de camera's IP-adres correct geïnstalleerd op de computers die u gebruikt, kunt u het bekijken van uw gebied van focus van overal op het Internet. Onder de dingen die je zal nodig zijn een draadloos IP-bewakingscamera, een draadloze router, een desktop personal computer, een kabel en een laptop met een draadloze internetverbinding.

Instructies

1

Installeer de beugel waarop u de camera zal rijpaard. De handleiding van de fabrikant bevat deze informatie, wat u moet doen tijdens het installatieproces en hoe u het zo breed mogelijk zichtbare gebied kunt bereiken.

2

Monteer uw bewakingscamera in de plaats u hebt besloten en plaats de batterijen waarmee de camera te bedienen. Uitschakelen van de laptop en de modem die u wilt gebruiken.

3

Zet de draadloze router op een plaats waar u zal zitten kundig voor verbinden met de modem van de Internet gemakkelijk met behulp van een kabel. De kabel kan worden ongeacht de lengte, hoewel minder dan 100 meter of minder beter is.

4

Sluit elk van de draadloze routers die u wilt met de desktopcomputer gebruiken. Installeer de router software in uw desktop computer en schakel deze vervolgens uit.

5

Zet uw Internet modem, de draadloze router en tot slot de desktopcomputer in die volgorde. Het bureaublad moet nu zitten kundig voor vlaag naar de Geïnterneerde. Zoek het IP-adres van de bewakingscamera die u wilt gebruiken. U kunt dit detail van de handleiding van de fabrikant.

6

Zet uw laptop en zorg ervoor dat het is ook toegang tot het Internet via de router. Het is verondersteld om automatisch geconfigureerd. Open een internetbrowser en voer het IP-adres van uw camera in de adresbalk. Als de camera goed is geïnstalleerd, zullen de beelden van de camera observabele in uw laptop.

7

Het adres van de IP camera als een bladwijzer toevoegen. U kunt het controleren van de plaats van belang met behulp van uw laptop door gewoon te klikken op de bladwijzer overal in de wereld, zolang er Internet is.