Hoe aan te passen voor karton in een HP Deskjet F300 Printer

Hoe aan te passen voor karton in een HP Deskjet F300 Printer


Met behulp van karton met uw printer geeft u veel opties voor persoonlijk of zakelijk gebruik. U kunt geld besparen en zet je eigen persoonlijke touch op uw volgende verjaardag of speciale dag kaart of u kunt afdrukken op een stapel van visitekaartjes om uit te breiden uw professionele verbindingen. De HP Deskjet F300 printer kunt afdrukken op karton en zal leveren kwaliteitsproducten zo lang als u een paar richtlijnen volgen.

Instructies

1

Zorg ervoor dat uw kaartmateriaal is niet meer dan 110 pond index, die is de capaciteit voor de F300.

2

Tellen uit 20 of minder stukjes karton om te zetten in de papierlade. Dit is het maximale bedrag dat HP laden in de F300 beveelt.

3

Schuif de Papierbreedtegeleider naar haar ultraperifere positie voor full-size karton. Als uw kaartmateriaal kleiner dan volledige grootte is, plaats het tegen de rechterzijde van de lade.

4

Tik op de stapel papier om te controleren of dat de randen zijn zelfs. Selectievakje voor scheurt, stof, rimpels of gebogen randen.

5

Zet de stapel papier in de invoerlade, met de bedrukte zijde naar beneden als er een ontwerp of een schrijven aan de ene kant is.

6

Schuif de kaart voorraad naar voren tot het stopt. Als de printer is de cartridges onderhoud of voltooiing van alle andere afdruktaken wanneer u zet het papier in, de activiteit annuleren of u kan het papier te ver naar voren duwen.

7

Verplaats het papier terug in begeleiden totdat het raakt het einde van het papier en de lade extender omhoog te vangen uw afgedrukte karton.