Het wijzigen van uw stem tijdens het opnemen van jezelf

Het wijzigen van uw stem tijdens het opnemen van jezelf


Of je nu een professioneel voice-over artiest, een video gamer, of uitsluitend zin voor bedonderen uw vrienden met een prank call over VoIP, krijgt stem veranderende software de klus te klaren. U kunt gemakkelijk wijzigen uw stem van jong tot oud, man vrouw, hoog laag, en uw eigen spel karakter stemmen met behulp van speciale effecten maken--de mogelijkheden zijn eindeloos.

Veel stem veranderende (of stem-cloaking) software programma's zijn beschikbaar. Gratis programma's de neiging om slechte geluidskwaliteit leveren en niet bieden veel mogelijkheden. Pro versies $10 voor een beetje meer dan $100, vanaf mei 2011, maar de meesten bieden gratis proef perioden.

Instructies

1

Een externe microfoon aansluiten op uw computer. Terwijl u een ingebouwde microfoon kunt, zullen de correcte kwaliteit veel beter met een externe microfoon. Het is aanbevolen dat u een naar een externe microfoon van goede kwaliteit upgrade.

U kunt ook controleren de opname via de koptelefoon, zoals PC-luidsprekers feedback veroorzaken kunnen als het volume te hoog is ingesteld tijdens het opnemen.

2

Download en installeer de stem veranderende software van uw keuze. Drie van de populairste programma's zijn stem mantel Plus van Blaze Audio Screaming Bee's MorphVOX en AV Voice Changer Software Diamond door Audio4Fun.

In deze tutorial zullen we AV Voice Changer gebruiken. Echter zijn de basisfuncties, functies en effecten vergelijkbaar in alle stem veranderende programma's.

3

De AV Voice Changer software niet openen. Inschakelen vanuit het hoofdmenu, het deelvenster stem Morpher.

4

Normaal spreek in de microfoon. Terwijl praten of zingen, door de cursor te verplaatsen in de grafiek van de Pitch-Timbre van de voice pitch wijzigen. Trek de cursor naar rechts om een meer vrouwelijk, hoge stem, of naar links voor een diepere, meer mannelijke Toon. Verplaatsen van de cursor omhoog maakt een stem geluid jongere, terwijl het verplaatsen van de cursor omlaag voegt leeftijd.

5

Effecten toevoegen door het openen van het menu "Advanced effecten". Selecteer de "Equalizer" tab en de bands equalizer handmatig aanpassen of gebruik een van de vele meegeleverde voorinstellingen in het pop-upmenu. U kunt effecten bekijken voordat u deze toepast.

6

Sla het bestand opgenomen stem (of kunt u verschillende versies met verschillende effecten) naar de vaste schijf van de computer. Veel verschillende bestandsindelingen worden ondersteund, met inbegrip van MP3, WAV, OGG, Apple AIFF en Windows Media Audio (WMA).

Tips & waarschuwingen

  • Als uw omgevormd stem begint te klinken te onrealistisch en u op zoek bent naar iets meer natuurlijke, gebruik de hendel "Advanced Tune" aan de onderkant van de Pitch-Timbre grafiek. Beweeg de cursor langzaam naar links om het corrigeren van een onnatuurlijk effect.
  • Een andere manier om uw stem te veranderen is door gebruik te maken van een gratis audio muziekopname /-bewerking programma zoals Audacity. Eenvoudig wijzigen van de pitch control en effecten toevoegen zoals gewenst aan de vocale track.