Het wijzigen van Printers in Windows Vista

Het wijzigen van Printers in Windows Vista


In één keer, toen de Centronics parallel printer-poort of een seriële poort de enige manier voor een computer om te communiceren met een printer was, was het zeldzaam dat een computergebruiker had meer dan één computer om uit te kiezen. Vandaag, de meeste printers gebruiken een USB interface te rechtstreeks verbinden met een computer, waardoor voor meerdere direct-connect printers. Talrijke printers hebben een Ethernet-poorten of ingebouwde draadloze mogen verbinding maken via een netwerk. Windows Vista kunt u een printer als standaardprinter instellen en wijzigen van de standaardinstellingen van de printer naar de andere op elk gewenst moment.

Instructies

1

Open het Configuratiescherm en klik op "Hardware en geluid."

2

Klik op "Standaardprinter wijzigen".

3

Met de rechtermuisknop op een printer in het printervenster. Klik op "Instellen als standaardprinter." U kunt ook Klik op de printer en klik op "Als standaard instellen" op de werkbalk.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt met elke printer op uw systeem van de meeste Windows-programma's. Klik op 'bestand' dan 'Afdrukken' en kies een printer uit de "Naam" drop-down menu.
  • Met de rechtermuisknop op een printer in het printervenster en selecteer "Rename" als u de naam van een printer wilt iets meer identificeerbare wijzigen. Bijvoorbeeld, u kan de naam van een printer "netwerklaserprinter" of "Office Deskjet."