Het wijzigen van lagen met Adobe After Effects

Adobe After Effects is een ingewikkeld programma animatie- en compositiemogelijkheden, die niet kan gemakkelijk worden geleerd in een paar stappen. De beste manier om te leren van het programma is om gewoon beginnen, leer de basics en bouwen vanaf daar. Nadat u een compositie maken en importeren van bestanden in uw project, zult u beginnen om bestanden in uw tijdlijn om te beginnen compositing te ordenen. U kunt ook vinden dat u nood voor verdopen sommige lagen om te houden van uw werk georganiseerd.

Instructies

1

Zoek het eerste bestand in het deelvenster Project en klikt u er met de muis. Vanaf hier kunt u het rechtstreeks in de tijdlijn slepen. Herhaal deze stappen voor elke laag die u wilt brengen in de tijdlijn.

2

Selecteer de laag die u wijzigen wilt door erop te klikken met de muis. Druk op "Enter" activeren de tekstnaam van uw laag. Nu kunt u typen direct boven de oorspronkelijke naam van de laag. Druk op "Enter".

3

Merk op dat dit alleen de naam van het bestand beelden in de tijdlijn wijzigen. Het verandert niet de naam van het bestand in het deelvenster Project, noch de naam van de beelden als het elders is opgeslagen op uw harde schijf.