Het wijzigen van het wazig beeld op een Viewsonic Flat Screen Monitor

Als de afbeelding wordt weergegeven door uw Viewsonic flatscreen monitor verschijnt een vage en onscherpe, dat betekent dat u een scherpte-probleem met de instellingen van het apparaat. Gelukkig, dit probleem kan gemakkelijk worden opgelost door simpelweg het menusysteem invoeren op de Viewsonic monitor en een paar instellingen veranderen van hun huidige waarden naar iets veel meer geschikt voor algemene weergave.

Instructies

1

Druk op de knop "Menu" op de voorzijde van de Viewsonic flatscreen computermonitor. Hierdoor menusysteem van de monitor worden weergegeven op het scherm over bovenkant van het bureaublad en alle andere programma's u had uitgevoerd op het moment.

2

Gebruik de pijlen op de voorzijde van de monitor van de Viewsonic flatscreen computer de instelling 'Picture' te selecteren. Dit zal omhoog een lijst van verschillende elementen met betrekking tot de unit-afbeelding die u handmatig kunt aanpassen.

3

Selecteer de menuoptie "Scherpte" om de "Scherpte" aanpassing besturingselementen.

4

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen op het voorpaneel van de Viewsonic flatscreen monitor te verhogen of verlagen de scherpte-instelling totdat het beeld op het scherm van fuzzy in een normale kwaliteit beeld nogmaals verandert. Zodra het beeld wordt weergegeven naar uw wens, klik op de "Menu" knop weer van de monitor van de Viewsonic menu te verlaten en terug te keren naar uw bureaublad.