Het wijzigen van geheugen in een HP Pavilion 5000Z

Het wijzigen van geheugen in een HP Pavilion 5000Z


De HP Pavilion 5000Z kan trager wanneer toepassingen te veeleisend voor de Notebookgeheugen worden te behandelen. U moet uw fysiek geheugen om te voorkomen dat overbelasting van uw virtueel geheugen upgraden. Wanneer u geheugen aan uw tuinhuis 5000Z toevoegt, zult u opmerken dat de algehele prestaties van uw systeem sprongen aanzienlijk gebaseerd op hoeveel geheugen u hebt toegevoegd. Aangezien de 5000-serie van HP Pavilion laptops slechts één geheugenstok ondersteunt, moet u de oorspronkelijke MemoryStick te verwijderen en te vervangen door uw nieuwe.

Instructies

1

Overeenkomen met uw nieuwe geheugen naar het bestaande geheugen in de computer. Uw HP 5000Z heeft geheugen specificaties geschreven in de buurt van het toetsenbord. Lees dat uw computer de handleiding om erachter te komen wat voor soort geheugen van de computer gebruikt.

2

Uitschakelen van uw laptop. Sluit het en draai het om met de onderkant naar boven.

3

Verwijder de kleine schroef op het deelvenster geheugen van uw HP Pavilion laptop, die in de buurt van de voorzijde, met het hoofd Phillips schroevendraaier ligt.

4

Het deelvenster op het einde dat de schroef was op te heffen. De MemoryStick verwijderen door te trekken op een hoek.

5

Schuif de nieuwe MemoryStick in een hoek van 30 graden en duw naar beneden totdat het past precies in het geheugenslot.

6

Schroef het deelvenster geheugen terug op en zet op uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Installeren van de verkeerde geheugen op uw 5000Z kan beschadigen. Uw nieuwe geheugen moet overeenkomen met wat uw laptop ondersteunt.