Het wijzigen van een IE adresbalk aan de naam van een domein

Het wijzigen van een IE adresbalk aan de naam van een domein


Elke Web-pagina die u op het Internet bekijken biedt een titel in de adresbalk van uw webbrowser. De standaardtitel weergegeven in Internet Explorer is de domeinnaam. Webmasters kunnen Wijzig de domeinnaam op aangepaste tekst met behulp van de HTML "titel" tag. De title-tag is gevonden aan de bovenkant van elke webpagina. De titel is een korte zin waarmee de webpagina's doel beschrijft. Aangepaste titels vereisen bewerkingen aan elk van uw webpagina's.

Instructies

1

Open de webpagina die u wilt bewerken met je favoriete editor HTML (Hypertext Markup Language). U kunt zelfs HTML-code met eenvoudige en gratis software zoals Kladblok.

2

Zoek de vermelding '< title >' in de pagina. De title-tag is op de top van de HTML-pagina, en het is altijd tussen de "< head >" en "< / head >" tags.

3

Voer uw titel tussen de "< titel >" en "< / title >" tags. Welke tekst u wilt invoeren in de title-tag wordt weergegeven in de adresbalk van Internet Explorer aan de bovenkant van het venster van de gebruiker.

4

Sla het bestand op en open het in Internet Explorer. Merk op bij de bovenkant van het venster, de adresbalk bevat de tekst die u hebt ingevoerd in de title-tag.