Het wijzigen van een bewegende Cursor

Bewegende aanwijzers kunnen persoonlijkheid aan uw computer toevoegen. Het Windows-besturingssysteem wordt geleverd met meer dan 15 verschillende bureaublad thema's, waaronder een grote verscheidenheid van bewegende aanwijzers. Deze cursors worden vaak gebruikt voor de weergave van relevante informatie voor u, zoals wanneer bent u in staat om het formaat van een venster, wanneer het systeem bezig is en wanneer u kunt tekst invoeren of bewerken. Wijzigen cursor sets of het wijzigen van bestaande cursors, is een relatief eenvoudige taak, maar animeren uw eigen cursors vergt enige artistieke vaardigheid.

Instructies

Bewegende Cursor thema's wijzigen

1

Open het "Start"-menu, en selecteer "Control Panel".

2

Klik op de "Muis", en klik vervolgens op het tabblad "Aanwijzers".

3

Klik op het drop-down menu label "Regeling" kiezen uit een verscheidenheid van verschillende cursor regelingen. Dubbelklik op een van de standaardinstellingen van de cursor in de tabel "Aanpassen" om te selecteren uit een lijst met bewegende aanwijzers te gebruiken voor die specifieke aanwijzer functie.

Maken en wijzigen van bestanden van de bewegende Cursor

4

Een cursor bewerkingsprogramma downloaden. Veel bedrijven bieden gratis of trial versies van hun cursor bewerkingssoftware van hun websites (zie bronnen).

5

Installeer uw geselecteerde cursor bewerkingssoftware naar uw lokale vaste schijf.

6

Klik op "bestand" en vervolgens "Open" uit de werkbalk van het programma een bestand browsen venster te openen. Gebruik dit bestand venster Bladeren om te zoeken elke bestaande geanimeerde aanwijzer bestand die u wilt wijzigen. Als u wenst te maken van een nieuwe geanimeerde cursor, selecteer "File" en vervolgens "Nieuwe" op de werkbalk van de programma om te beginnen werken aan een nieuwe geanimeerde cursor. Elke geanimeerde aanwijzer bestand bevat meerdere 'dia's ' die deel van de afzonderlijke frames van animatie uitmaken. Bij het maken of bewerken van een bewegende cursor, vergeet niet om elke stap in de animatie een subtiele verandering dat de animatie stroom natuurlijk.