Het wijzigen van de tekst in Flash-bestanden

Het wijzigen van de tekst in Flash-bestanden


Een Flash-bestand wordt gebruikt voor het maken van objecten met animatie met een kleine bestandsgrootte, dus u deze aan een website of publicatie toevoegen kunt. Als u wijzigen de tekst binnen een Flash-bestand wilt, moet u de FLA-indeling van het bestand hebben. U kunt de tekst bewerken rechtstreeks in het werkgebied (de Flash-werkruimte) of in de bibliotheek als het werd omgezet in een symbool. U kunt de gehele tekst wijzigen of alleen maar de eigenschappen ervan te wijzigen.

Instructies

1

Open de flitser (. FLA) bestand dat bevat de tekst die u wilt bewerken.

2

Ga naar de tijdlijn en selecteer de laag en sleutel frame dat de tekst bevat. Als de tekst een symbool is, de bibliotheek openen door 'Venster' en 'Library' te selecteren in de werkbalk of druk op 'Ctrl + L.' Vervolgens selecteert u de tekst symbool uit de bibliotheek en selecteert u de tekst op de tijdlijn.

3

Kies de "tekst Tool" in het deelvenster Gereedschappen en klik op de tekst in het werkgebied. Wijzig de tekst. Als u wilt wijzigen van het lettertype, de kleur, de grootte en de stijl van uw tekst, drukt u op de "Escape"-toets op uw toetsenbord.

4

Zorg ervoor dat de tekstlaag nog steeds is geselecteerd, ga dan naar de inspecteur van de eigenschappen in het onderste deelvenster. U opent het deelvenster "Venster" en "Eigenschappen" uit de werkbalk te selecteren. Kies de kleuren, lettertype, grootte en stijl die u wilt dat de tekst te hebben.

5

Sla uw wijzigingen op door te klikken op 'Bestand' en 'Opslaan' in de knoppenbalk. Vervolgens publiceren de veranderingen door het "File" en "Publicatie-instellingen" te selecteren in de werkbalk. SWF zullen worden geselecteerd door gebrek in de "Format" tab. Klik op 'Publiceer' en 'OK'.