Het wijzigen van de menuvolgorde van de in Wordpress

WordPress is een dynamische software-programma waarmee u uw pagina's door middel van een unieke gebruiker Administratiepaneel wijzigen. In sommige gevallen willen gebruikers "tweaken" hun websites nog verder zoals het overschakelen van de menuvolgorde die wordt weergegeven op de introductiepagina. Om dit te bereiken, biedt WordPress een lijst van sjabloontags die kunnen worden toegevoegd en verwijderd uit de afzonderlijke WordPress website bestanden die zich op een server bevinden.

Instructies

1

Bekijk uw website en haar huidige menuvolgorde. Beslissen hoe u wilt dat de menuvolgorde wijzigen.

2

Meld u aan uw web hosting server. Zoek het bestand "header.php" voor uw WordPress site. Open het bestand in de webhosting-bestandseditor of download het bestand naar uw harde schijf te bewerken met een ander programma van de php-editor.

3

De "wp_list_pages"-functie in uw header.php bestand invoegen. Gebruik een ongeordende lijst-Label voor de wp_list_pages functie. Type "< ul ><? php wp_list_pages ();? >" in het bestand waar "()" de parameters geeft die u instelt. Laat de functie is als u zou willen houden van de standaard alfabetische volgorde voor uw menu pagina. Voeg de parameter "sort_column = menu_order" met enkele aanhalingstekens binnen van de functie haakjes om de pagina menuvolgorde vanaf de WordPress admin panel te bepalen.

4

Sla de wijzigingen in de header.php file wanneer u klaar bent. Het opgeslagen bestand uploaden naar uw web hosting server, het bestaande bestand wordt overschreven.

5

Inloggen op uw WordPress admin panel. Klik op de sectie 'Pagina's ' in de linkerkolom. Klik op "Edit" of "Snelle bewerken" onder elk van de pagina's. Typ in de sectie "Kenmerken" van elke pagina het nummer waarin u de pagina's worden weergegeven in de menuvolgorde van uw wilt. Voor de pagina die u wilt eerste, typt u pagina "0" in voor het tweede paginatype '1' derde type "2", en herhaal dit proces totdat u hebt de gewenste menuvolgorde. Klik op de blauwe knop van het "updatepagina" als de wijzigingen wilt opslaan.

6

Vernieuwen van uw WordPress website in uw internetbrowser. Bekijk de wijzigingen die u aangebracht om ervoor te zorgen dat uw menu paginavolgorde correct wordt weergegeven.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik van de parameter "exclude" met de wp_list_pages functie te verbergen pagina's uit de lijst (bijvoorbeeld bij gebruik ' uitsluiten = 10, 28' te verbergen pagina's 10 en 28).
  • Typ de parameter ' sort_column = post_date' in de functie voor het sorteren van pagina's gebaseerd op aanmaakdatum.