Het wijzigen van de kleur van de achtergrond in een Microsoft Publisher-LabelMet behulp van Microsoft Publisher software, kunt u afstappen saai kleurloze etiketten, in plaats daarvan te kiezen om toe te voegen plonsen van kleur in de gehele, inclusief het gebruik van een kleurrijke achtergrond waarmee uw etiketten opvallen. Sommige achtergronden werken beter dan anderen wel, en wanneer een wijziging noodzakelijk is, Publisher maakt het mogelijk om te schakelen die kleurrijke achtergrond met slechts een paar muisklikken. U zult kunnen meer dan wel de kleur wijzigen. U kunt ook toevoegen texturen, patronen en zelfs foto's op de achtergrond, het creƫren van een one-of-a-kind-look die past bij uw wensen labeling.

Instructies

1

Start de Microsoft Publisher-software op uw PC door te dubbelklikken op het pictogram Publisher op het bureaublad, of door op de "Start" knop te drukken, het navigeren naar de subgroep "Microsoft Office" en het selecteren van de uitgever.

2

Laden van het label die u wijzigen wilt door te klikken op de opdracht van de "File" gelegen in het hoofdmenu van de uitgever in de de hoogste toolbar van het programma en selecteert u de optie "Open". Selecteer het bestand dat u openen vanuit het browservenster wilt te laden het etiket in uw Publisher-werkruimte.

3

Dubbelklik op de kleur die u wilt wijzigen en selecteer vervolgens een nieuwe kleur in de "Format" venster dat wordt geopend.

4

Klik op het tabblad van de "Page Design" in het hoofdmenu van de uitgever in plaats van te dubbelklikken op als er geen achtergrondkleur al aanwezig. Selecteer "Achtergrond" uit de opties die beschikbaar zijn binnen het tabblad ontwerpen van de pagina te openen van een achtergrondtabel.

5

Selecteer het type achtergrond uit de beschikbare mogelijkheden, ofwel een effen achtergrond of iets veranderende verloop achtergrond. Klik op de knop "Meer achtergronden" gemarkeerd openstellen van het "Opvuleffecten" menu.

6

Selecteer de effecten van de achtergrond desgewenst uit het aantal kleuren voor de arcering-stijl en de transparantie van de kleuren in de achtergrond van uw label. Selecteer het tabblad "Structuur" toe te passen een bitmappatroon op de achtergrondkleur, het tabblad "Patroon" een patroon toevoegen aan de achtergrond, het "Picture"-tabblad Figuur: een achtergrondfiguur toevoegen vanuit een bestand digitaal beeld op uw harde schijf of "Tint" te wijzigen van de tint van de achtergrondkleur. Druk op de toets "OK" om te passen deze aangepaste achtergrond op uw label.

7

Open het menu "Bestand" van de selecties menu bovenaan en selecteer vervolgens de optie "Opslaan" om op te slaan van het label met de nieuwe achtergrondkleur toegepast.