Het wijzigen van de Java-tekstprogramma naar Unicode van ANSI

Een object TextReader is een riviertje dat gegevens uit een bestand als tekst leest. Dit bestand moet eerst aanwezig op de vaste schijf moet worden geopend, en moet worden geopend met behulp van de juiste codering voor de TextReader gevoel van het te maken. Als uw TextReader is op dit moment het lezen van een bestand van een regionale codering, zoals het American National Standards Institute van (ANSI) American Standard Code for Information Interchange (ASCII)-indeling, kunt u gemakkelijk converteren de TextReader voor het gebruik van een Unicode-bron. Als u dit niet doet, zullen de TextReader goed uw kan tekstbestand niet lezen.

Instructies

1

Uw Java-document opent in een teksteditor of uw voorkeurshulpprogramma voor het Java-ontwikkeling.

2

Scroll naar beneden of zoek naar de lijn waar uw TextReader is gedefinieerd, zoals "TextReader tr" zonder aanhalingstekens.

3

Herziening van de lijn van de verklaring van de TextReader, zoals "TextReader textRead = nieuwe StreamReader ("C:\MyFile.txt", Encoding.ASCII)" en de laatste parameter van de constructor van de StreamReader wijzigen. In het vorige voorbeeld, wijzigt u "StreamReader ("C:\MyFile.txt", Encoding.ASCII)" om te lezen "StreamReader ("C:\MyFile.txt", Encoding.Unicode)" en sla uw document. Uw TextReader zal nu de informatie met behulp van de Unicode-indeling stromen.