Het wijzigen van de afdrukstand op Nook kleur

Wanneer Auto Screen Rotation op een hoekje kleur is ingeschakeld, kunt u de richting van webpagina's, tijdschriften en de fotocollage wijzigen door uitzetten van het apparaat. Boeken gekocht bij Barnes & Noble altijd blijven echter in portretmodus, behalve sommige boeken verhaal, die altijd in landscape-modus. Als de e-lezer horizontaal is, zoals wanneer het is op een tafel, het apparaat draaien kan niet de afdrukstand wijzigen totdat u tillen zodat er meer loodrecht. Als dit niet werkt, controleert u of dat Auto Screen Rotation is ingeschakeld.

Instructies

1

Zet de Nook kleur en tik op de "Nav Arrow" aan de onderkant van het scherm. De Quick Nav Bar wordt geopend.

2

Tik op "Settings" om de instellingspagina te openen en tik op "Screen" om het scherminstellingen pagina te openen.

3

Tik op de knop naast de "Auto scherm draaien" plaatst u een vinkje in het vak. Wanneer het selectievakje is ingeschakeld, zal het scherm automatisch draaien wanneer u het apparaat.

4

Houd het apparaat rechtop te wijzigen van de schermstand naar portretmodus.

5

Houd het apparaat op zijn kant te wijzigen van de schermstand om het landschap modus.

6

Houd de Nook kleur op een hoek van 90 graden op de vloer, dus het is parallel aan een muur en zachtjes wiggle het apparaat voor een paar seconden als oriƫntatie van het scherm niet verandert.

7

Auto Screen Rotation uitschakelen door het vinkje te verwijderen in de montagespagina van de scherm te onttrekken. Het vinkje wordt verwijderd en de Nook kleur blijft op portretwijze ongeacht de richting van de inrichting.