Het verwijderen van lege regels in Word

Een solide blanco regel in een document dat is gemaakt met behulp van de software Microsoft Word heet een "regeleinde." Deze onderbrekingen worden meestal gebruikt tijdens het formatteren van de documenten om te scheiden van de twee alinea's, een specifieke lijn of idee onderscheiden van de rest of afwisseling van dat concept. U kunt lege regels verwijderen in Microsoft Word de zelfde manier u zou het verwijderen van tekst die u niet meer wilt — using uw muis en toetsenbord.

Instructies

1

Gebruik uw muis om te wijzen op de lege regel. Klik op één zijde van de lege regel en sleep met de muis over bovenkant van het uw muisknop aan de andere kant van de lege regel. Dit zal de hele lege regel benadrukken. Elke tekst ook niet doen gemarkeerd of die tekst zal ook worden geselecteerd en verwijderd.

2

Druk op de "Delete"-toets op uw toetsenbord. Dit zal het verwijderen van de lege regel, bewegen de twee blokken van de tekst die de lijn tussen dichter samen was.

3

Druk op de "spatiebalk". Dit wordt ook de lege regel verwijderd, maar wordt ook vervangen door een reguliere ruimte. De twee alinea's die betrof het scheiden van de lijn zal nu worden gescheiden door een spatie in plaats van een lege regel zich uitstrekt over de gehele pagina.