Het verwijderen van interne harde schijf van een HP 2510P

Het verwijderen van interne harde schijf van een HP 2510P


Wanneer uw HP 2510 P laptop uit de fabriek komt, heeft de optie voor het opnemen van een interne harde schijf, variërend van 60 tot 120 GB in grootte. Afhankelijk van het soort gegevens dat u, zoals grote audio- of videobestanden opslaat, kan u snel opraken van de ruimte en extra ruimte nodig. In plaats van sloop van uw belangrijke bestanden in de Prullenbak, duurt slechts een paar minuten te verwijderen van de harde schijf en het uit te wisselen met een nieuwe.

Instructies

1

Toegang tot het HP 2510P 's menu "Start" en klik "Shut Down." Wacht tot het besturingssysteem wil afsluiten en de 2510P scherm sluit. Koppel het netsnoer van de adapter van de kant van de laptop.

2

Draai de HP 2510P dus batterij pack en onderkant ultimo het geval zijn zichtbaar. Zoek de twee zwarte, vierkante batterij release vergrendelingen en de rechterbovenhoek en linksboven uiteinden van de laptop.

3

De twee vergrendelingen aan de linker- en rechterkant glijden en trek het pak van de batterij uit uw HP 2510 P. Zoek de twee Phillips stijl-schroeven aan het einde van de bottom-rechts van het geval waarin de cover vierkant plastic harde schijf aan op de laptop.

4

Draai met een kruiskopschroevendraaier de schroeven en zet ze opzij in een container. De bovenrand van de plastic schijf cover optrekken. Stel de dekking opzij te onthullen van de HP 2510 P's harde schijf.

5

Zoek de dunne metalen beugel aan de bovenkant van de rechthoekige harde aandrijving. Verwijder de twee Phillips schroeven de beugel op zijn plaats en trek de beugel uit de harde schijf.

6

De kabel geplaatst aan de linkerkant van de harde schijf. Trek de harde schijf direct omhoog te verwijderen uit de HP 2510 P's moederbord.

Tips & waarschuwingen

  • PATA harde schijven voor de HP 2510P zijn online te vinden op de websites van de onderdelen van de laptop of via HP's-onderdelen te slaan.
  • Als u alle gegevens op de oude harde schijf die u behouden wilt, zoals tekstdocumenten of afbeeldingen, moet u het opslaan op een extern apparaat vóór het verwijderen van de harde schijf. Sluit een USB-stick in uw HP 2510 P's USB-drive en kiest u de optie 'Open een map om bestanden te bekijken' bij de opdrachtprompt. Sleep de gegevens die u wilt opslaan rechtstreeks in het venster en het venster te sluiten wanneer u klaar bent. Verwijder de USB-schijf voordat het verwijderen van de oude harde schijf.