Het verschil tussen HootSuite & TweetDeck

Het verschil tussen HootSuite & TweetDeck


Veel niet-Microsoft-leveranciers hebben toepassingen die van een gebruiker ervaring op de sociale mediaplatform Twitter maximaliseren gemaakt. Vanaf 2011 zijn twee dominante Twitter toepassingen HootSuite en TweetDeck. Met de veranderende technologie, hun functies waarschijnlijk zal blijven evolueren snel, maar enkele verschillen tussen de diensten zijn niets waard.

URL verkorting

Twitter is een sociale communicatie-instrument waarmee slechts 140 tekens in tekst, dus steun voor URL verkorting van hulpmiddelen een belangrijk aspect aan een Twitter-dashboard is. Bijvoorbeeld, kunnen een link naar een nieuwsbericht meer dan 140 woorden zelf; een URL shortener krimpt de URL naar een paar tekens te passen binnen de 140-karakter tweet. TweetDeck ondersteunt een aantal derde-partij URL shorteners, zoals bit.ly en tinyurl. HootSuite kunt slechts één URL shortener, ow.ly

Planning Tweets

Sommige bedrijven of persoonlijke Twitter accounts wilt misschien bepaalde tweets post op specifieke tijden, met name wanneer niet beschikbaar om de updates handmatig tweet. HootSuite is in staat een tweet worden gepland op een specifieke datum, zoals de volgende dag of drie weken uit. TweetDeck toegevoegd een planningsfunctie in 2010, maar HootSuite geweest de voorloper voor het toestaan van de planning voor een langere periode van tijd.

Het organiseren van meerdere sociale Media Accounts

Zowel TweetDeck en HootSuite kunt samenvoegen van iemands Facebook en Twitter account, tegelijkertijd het posten van updates die op elke sociale media-account dat is gekoppeld aan de persoon wordt weergegeven. Nochtans, kunnen de mensen hebben controle over verschillende soorten accounts op sociale media, zoals zakelijke en persoonlijke Facebook-pagina's. Voor Twitter, een persoon kan hebben meerdere Twitter accounts, elk catering naar een andere niche een. TweetDeck kan gebruikers zoveel sociale media accounts koppelen mogelijk, zoals vijf Facebook accounts en zes Twitter accounts op hetzelfde TweetDeck dashboard. HootSuite kan slechts één Facebook en een Twitter-account koppelen.

Kolommen

Gebruikers van TweetDeck en HootSuite ziet verschillende verticale kolommen met verschillende tweets worden geladen real-time in elke kolom. Dit is de basis-formaat voor zowel TweetDeck en HootSuite, colonnes toepassingen die Tweets uit verschillende partijen weergeven. Één kolom kan worden verzorgd naar antwoord voor uw tweets, terwijl een andere kolom alleen tweets van goede vrienden of vennoten toont. Beide toepassingen kunnen de gebruiker om zo veel kolommen als zij dit wensen, maar gebruikers kunnen HootSuite pas de breedte van de kolommen, terwijl TweetDeck heeft vaste kolommen te maken.