Het toevoegen van Plug-ins voor After Effects

Het toevoegen van Plug-ins voor After Effects


Adobe na effecten CS5 wordt geleverd met een array van sjablonen, voorinstellingen, instellingen en effecten voor uw motie grafische voorzieningen nodig. Maar er tijden wanneer u wilt experimenteren met de meest recente beschikbare producten van derden plug-ins zijn. U kunt plug-ins gratis of tegen een lage prijs. Zelfs de meest dure plug-ins, zoals rode reus Software Trapcode name, is beschikbaar voor download op een proefbasis voor Windows of Mac-gebruikers. Installatie-instructies kunnen variëren tussen de fabrikanten, maar sommige gemeenschappelijke instructies zijn van toepassing.

Instructies

1

Sluit alle actieve programma's op uw computer, met inbegrip van After Effects.

2

Download en installeer de derde-partij plug-in van uw keuze. Voor beste resultaten, gebruik een dat Adobe of een andere vertrouwde bron beveelt aan (zie bronnen).

3

Bevestigen dat de invoegtoepassing heeft geïnstalleerd binnen After Effects door te controleren "Program Files," "Adobe," "Na effecten CS5" als u een Windows-PC, of "Toepassing: Adobe na effecten CS5," "Presets" als u een Mac.

4

Open After Effects en uitproberen van de nieuwe plug-ins. De nieuwe effecten zijn nu beschikbaar voor gebruik onder "Presets."

Tips & waarschuwingen

  • Enige 64-bit plug-ins in na effecten CS5 zal werken, maar fabrikanten bieden meestal updates voor 32-bit plug-ins.