Het toevoegen van Hacks aan oneindige kerkers

BioWare ontwikkelde verschillende premie inhoud modules voor gebruik met de "Neverwinter Nights" PC-spel. De oneindige kerkers module willekeurig bevat gegenereerd omgevingen die op maat van hun moeite om de uw niveau van spelen, bieden uitdagende ontmoetingen voor tekens van niveau 1 tot niveau 40. Net als andere modules voorziet het oneindige kerkers multiplayer gameplay via een netwerk. Hacks en tweaks om oneindige kerkers van het spel console systeem gebruiken input opdrachten en kan drastisch veranderen de gameplay of snel veranderen je karakter.

Instructies

1

Open de installatiemap "Neverwinter Nights" op de harde schijf en open het "nwnplayer.ini"-bestand met behulp van een teksteditor zoals Kladblok.

2

De "1" waarden na de "Single Player afdwingen geldige tekens" en de "Single Player ItemLevelRestrictions" lijnen omzetten in "0." Zonder deze gewijzigde waarden, u kunt nog steeds hacks, maar gebruik van de houwer zal worden beperkt tot de huidige module. Wijzigen, kunt u overschakelen van een gehackte teken tussen oneindige kerkers en andere modules en hoofdstukken.

3

Start "Neverwinter Nights" en beginnen een single-player of multiplayer spel in de oneindige kerkers module. Druk op de "~" sleutel tot het openen van de console. Een cursor wordt weergegeven in de linkerbovenhoek.

4

Type "DebugMode 1" zonder de citaten, en druk op "Enter". Hierdoor hacks die radicaal het spel veranderen, zoals teken stat bedrog. U kunt deze optie uitschakelen, gebruik de "DebugMode 0" command. Merk op dat deze commando's niet in multiplayer werken als de server die u zich aanmeldt is ingesteld op het blokkeren van de opdracht.

5

Wijzigen van het personage stats met "Set" en "Mod" commando's. De eerste opdracht stelt een stat op een specifieke waarde, en de tweede voegt de opgegeven nummer toe aan het bestaande bedrag. Bijvoorbeeld, "SetDEX 10" zal van het personage beweeglijkheid ingesteld op 10, en "ModDEX 10" 10 zal toevoegen aan de bestaande beweeglijkheid van het personage. De zes beschikbare stat opties zijn "STR," "INT", "CON," "CHA", "DEX" en "WIS." Maak deze hacks krachtige tekens zonder het verkrijgen van niveaus.

6

Geef uw verdere voordelen van karakter met het commando "dm_god", waardoor het karakter van het nemen van de schade. Geef het teken aanvullende goud met de opdracht van de "dm_givegold", gevolgd door het aantal goudstukken te schenken. "Dm_heal" gebruiken om eventuele schade aan het karakter en de "dm_mylittlepony"-opdracht te geven het teken een mount dat de snelheid van het personage verhoogt ongedaan te maken. Gebruik "dm_allspells 1" het karakter toegang geven tot elke spell in het spel.

7

Tekenkenmerken opdrachten van de race en het uiterlijk wijzigen "SetAppearance" gevolgd door een nummer tussen 1 en 298 veranderingen van het personage kijkt. "Dm_setrace" gevolgd door de naam van een speelbare race verandert de tekenkenmerken race aan. Het karakter van de leeftijd met "SetAge", gevolgd door een nummer wijzigen.