Het toevoegen van Google Adsense aan een Thesis thema

Thesis is een premium thema voor WordPress websites gemaakt door DIY Themes. Het is geoptimaliseerd voor aanpassing en search engine optimization (SEO). Op het moment van publicatie meer dan 36.000 mensen gebruiken de Thesis thema. AdSense is een pay-per-click advertentieprogramma door Google die u kunt gebruiken bij het plaatsen van advertenties op uw website. U hoeft niet de Thesis thema om advertenties te zetten op uw WordPress website. Elk thema kan worden gebruikt om advertenties te plaatsen in uw berichten en pagina's. U zult een thema dat meer dan één kolom in zijn ontwerp steunt om advertenties in sidebars.

Instructies

De Code krijgen voor uw Adsense-advertentie

1

Aanvragen van een account met Google Adsense. Het duurt een aantal dagen voor uw account moet worden goedgekeurd.

2

Meld u aan bij uw Adsense-account en klik op de "Adsense Setup" tab selecteer "Adsense voor inhoud" om een tekst of afbeelding advertentie voor uw website.

3

Selecteer het type van advertentie die u wilt uit de "Eenheid van de advertentie" drop-down menu. U kunt "Alleen tekstadvertenties" "Alleen beeldadvertenties", of "tekst- en beeldadvertenties."

4

Het aanpassen van de grootte en vorm van uw advertentie met het 'Format' drop-down menu. U kunt aanpassen van de kleuren die worden gebruikt in de advertentie, of laat ze op de standaardwaarden. Klik op "Doorgaan".

5

Maak een kanaal zodat u kunt bijhouden en beheren van uw advertenties, of deze stap overslaan en klik op "Doorgaan". Klik vervolgens op "Verzenden en Get Code." Kopieer de code door markeren en druk op "Ctrl-C" op uw toetsenbord.

Plaatsen van advertenties in de pagina's en berichten

6

Inloggen op uw WordPress website met behulp van uw administratieve gebruikersnaam en wachtwoord.

7

Klik op de "Posten" of "Pagina's" link op uw WordPress dashboard. Er verschijnt een lijst van uw pagina's en berichten.

8

Klik op de koppeling "Bewerken" op elke post of pagina. Het zal openen voor bewerking.

9

Klik op het tabblad 'HTML' boven de blogpost of pagina. U kunt geen code plakken als de editor in de "Visuele" modus is. Plaats vervolgens de cursor waar u wilt dat de advertentie moet worden weergegeven. Druk op "Ctrl-V" op uw toetsenbord om plak van de advertentie die u gekopieerd van de Adsense-website.

10

Klik op de knop "Update". Het kan enige tijd duren voor uw nieuwe advertentie wilt weergeven.

Plaatsen van advertenties in de Sidebars

11

Inloggen op uw WordPress website met behulp van uw administratieve gebruikersnaam en wachtwoord.

12

Klik op de koppeling "Widgets" aan de linkerzijde van het Dashboard.

13

Sleep een "Tekst" widget in "Sidebar 1" of "Sidebar 2." Sleep de widget naar de plaats in de zijbalk waar u wilt weergeven.

14

Klik op de pijl aan de bovenkant van de widget. Plak uw advertentie in de widget door "Ctrl-V" op uw toetsenbord te drukken. Klik op "Opslaan".

15

De grootte en plaatsing van uw sidebars beheren door te klikken op de link "ontwerpopties" in de sectie "Thesis opties" aan de linkerkant van uw Dashboard.

16

Selecteer het aantal sidebars die u wilt op uw blog en hun grootte in pixels door te klikken op het pictogram met de "+" naast "Kolommen".

17

Klik op het pictogram van het "+" naast "Kolom bestellen" om te bepalen als uw sidebars op de links of rechts van uw pagina verschijnt.

18

Klik op de knop "Opslaan".