Het toevoegen van een erker

Wenst u meer licht in uw woonkamer, overwegen het toevoegen van een erker. Erkers kan ook een kleine kamer verschijnen groter maken. De meeste huiseigenaren kunnen toevoegen van een kleine erker op hun eigen. Omdat het venster uit de buitenkant van het huis steekt, moet het voldoende worden ondersteund en afgesloten om te voorkomen dat lekken.

Instructies

1

Verwijder de bestaande venster en het frame van de muur. Haal de sjerp stopt aan de zijkanten en de bovenkant van het venster. Wellicht te gebruiken een bar Koevoet en hamer om te wrikken uit de sjerp tracks.

2

Het meten van uw nieuwe erker. Markeer deze dimensies op de buitenkant van het huis. Als u nodig hebt om uit te breiden het venster openen, doorsnijden de oude muur studs. Lengtes van 2 x 4 gebruiken om de nieuwe opening frame.

3

Nagel de vensterbank plaat op zijn plaats. Knip verschillende stukken van 2 x 4 te gebruiken als verlamde hengsten ter ondersteuning van de vensterbank. De noppen moeten lang genoeg om te draaien van de vensterbank naar de verdieping. Bevestig een verlamde stud op elke rand van de vensterbank. Het aantal verlamde hengsten vereist voor de middelste ondersteunt, is afhankelijk van de hoe breed de erker is. Een klein venster kan prima met slechts één verlamde stud in het midden, maar een groter venster wellicht verschillende.

4

Installeer de erker ondersteuning haken op de vensterbank, via de verlamde studs. Windows tot vijf voet breed kan worden ondersteund door slechts twee haken. Grotere vensters wellicht drie of vier het hele gewicht. Schuif de erker op de steun haken en duw in het huis door de opening van het venster.

5

Controleer het raamkozijn om te zien of het niveau. Als er ongelijke, kunt shims opstaan de onderkant totdat deze overeenkomt met de hoge kant. Beveilig het erker frame tijdelijk met behulp van een klem van de kabel aan de buitenkant en schroeven aan de binnenkant. Snap het venster deelvensters in het frame en de opnieuw controleren om ervoor te zorgen is het nog steeds niveau. Permanent het raamkozijn te hechten aan het huis met houtschroeven zodra u tevreden bent dat het in de juiste positie.

6

Secties van 2 x 4 gebruiken om het dak GLB frame. Koppelen aan het huis boven de erker. Het interieur van het GLB dak kunt u vullen met glasvezel isolatie om warmte te houden van lekken uit het huis. Multiplex panelen hechten aan de balken te verbergen van het interieur.

7

Hout trim en een metalen infuus cap koppelen aan de buitenste dakrand. Dakbedekking papier op de top van de multiplex panelen te nieten. Dakdekker van nagels gordelroos hechten aan het dak-GLB gebruiken Lag de gordelroos in rijen, waarbij elke rij overlappende van de vorige rij om te voorkomen dat water sijpelen. Gebruik step knippert op het verbindingspunt tussen het dak GLB en het huis.

Tips & waarschuwingen

  • Overwegen de richting van de zon bij de beslissing waar een erker toevoegen aan uw kamer. Windows op het zuiden krijgt het meeste zonlicht.