Het toevoegen van een "Donate" knop

Een "" donatieknop toevoegt aan een webpagina, blog, sociaal netwerk of zelfs video's kunnen helpen verhogen uw kansen van een succesvolle fundraiser. Er zijn verschillende websites die u vinden kunt dat hulp bij doneren knoppen, velen van hen wordt een soort van geld transfer site; een bekende is PayPal. PayPal is al sinds December van 1998 snel werd een vertrouwde manier om overdracht van middelen via het Internet, en is uitgegroeid tot de nummer één bron van geldoverdrachten gebruikt door eBay-gebruikers.

Instructies

1

Log in op uw PayPal-account. Als u niet een PayPal-account hoeft moet u zich aanmelden voor een voordat u een donatieknop kunt toevoegen. Aanmelden voor PayPal is gemakkelijk en snel kan worden gedaan.

2

De pagina maken PayPal betaling knop door de tabbladen te vinden op de voorpagina; Zoek en klik op het tabblad zakelijke services. Dit brengt u naar een pagina met links. Eenmaal daar, kijken in de betalingssectie knop en klik op "Donate Button."

3

Vul dan het maken een pagina van PayPal betaling knop. Zorg ervoor dat het knoptype is ingesteld op donaties. Vul vervolgens de naam van de organisatie en de optionele donatie-ID. Aanpassen van uw knop en er uitziet zoals die u wilt. De munt, het bedrag van de bijdrage en de merchant ID-accounts instellen door de gewenste instellingen. Klik op de stap 2 en stap 3 tabbladen en vul de informatie er als het gaat om uw knop.

4

Klik op de knop maken. U zal worden genomen om uw knopcode. U kunt deze code selecteren en kopiëren naar het Klembord van de computer. Zodra het is gekopieerd kunt verleden in de broncode van uw website, blog of e-mails.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik de opties aanpassen om jezelf onderscheiden van andere knoppen donatie. Elke website is anders; Klik op de knop die best op uw pagina zal opvallen.
  • Onderzoek websites buiten PayPal voor andere donatie knop Opties. Uw website bouwer, wellicht als u van een gebruikmaakt, ook een donatie knop bouwer.
  • Wees voorzichtig bij het gebruik van informatie van de bankrekening online. Niet alle sites hebben hetzelfde niveau van beveiliging en het is mogelijk dat uw credit card of terug rekeningnummers kunnen worden gestolen.