Het toevoegen van een Computer Splitter

Het toevoegen van een Computer Splitter


Je kan niet een functie van de computer als twee door haar macht of resources te splitsen in twee verschillende terminals. Oude mainframecomputers die net zulk een ding kon doen waren zodra voorkomende over computerlabs, maar de opkomst van de personal computer heeft alles wat maar geëlimineerd dit soort computers. U kan echter verdeeld wat je ziet op het computerscherm op twee beeldschermen of op een TV-scherm naast uw beeldscherm.

Instructies

1

De monitor van de videokaart, wat betekent dat unplug naar de tros van de cideo kaart kabelverbinding aan de achterkant van uw bureaublad verwijderen. De kabel kan rechtstreeks uitlichten of moeten worden losgeschroefd.

2

Bevestig de Y-splitter kabel met het één einde verbinden met de videokaart net als de monitor die is aangesloten.

3

Zowel van de andere uiteinden van de Y-splitter kabel verbinden met videobronnen. U kunt een monitor aansluiten op elk van de andere kabels of u kunt aansluiten op een TV of andere uitgang. U moet sluit het uiteinde van de kabel die bestemd zijn voor uw TV met een kabel met een mannelijke VGA-aansluiting aan het ene uiteinde en een RCA of andere verbinding aan de andere kant aan op uw TV aansluiten.