Het toevoegen van beelden met Adobe After Effects

Adobe After Effects is een ingewikkeld programma animatie- en compositiemogelijkheden, die niet kan gemakkelijk worden geleerd in een paar stappen. De beste manier om te leren van het programma is om gewoon beginnen, leer de basics en bouwen vanaf daar. Nadat u een compositie maken en instellingen voor het kiezen, moet u beelden toevoegen aan uw project begint te werken.

Instructies

1

Ga naar het Menu"bestand" aan de bovenkant van uw werkruimte. Ga dan naar "File" en "Bestand importeren". Hier zal u wilt zoeken naar uw video of animatie beeldmateriaal. Selecteert u deze met de muis en klikt u op 'OK'.

2

Als uw bestanden worden geïmporteerd, worden deze weergegeven als een lijst in het deelvenster van uw Project. Elk bestand dat u hebt geïmporteerd wordt weergegeven met de bestandsnaam en extensie rechts van het pictogram voor het type van beeldmateriaal. Je compositie wordt ook weergegeven in het deelvenster Project, hetzij onder de naam gaf u het of "Comp 1" als u het niet de naam.

3

U kunt ook beelden toevoegen aan uw Project met behulp van Windows Verkenner. Bijvoorbeeld, als uw bestanden worden opgeslagen in "Mijn documenten", kunt u zoeken uw bestand er--klikt u er met de muis en sleept u deze rechtstreeks naar het deelvenster Project.

4

U kunt alle soorten afbeeldingen toevoegen aan After Effects, waaronder video, stilstaande beelden en animatie.

Tips & waarschuwingen

  • Om meerdere bestanden tegelijk te openen, houdt u de toets "Ctrl" ingedrukt terwijl u selecteert met uw muis en klik op 'Openen'.
  • Als u wilt importeren in een keer een hele bestand, selecteer de map en klik op "Import map."