Het Ping-Protocol vereist

Het Ping-Protocol vereist


Ping is een netwerkhulpprogramma dat de snelheid en de betrouwbaarheid van een verbinding van eindpunt tot eindpunt meet. Er is geen specifieke Ping-protocol; in plaats daarvan, het hulpprogramma is afhankelijk van het Internet Control Message Protocol of ICMP, en elke computer aangesloten op het Internet moet de uitvoering van dit protocol.

Netwerkverbindingen

Een netwerkverbinding kunt reizen meer dan één, twee of meer links op een lokaal netwerk, of het kan het verzenden van gegevens naar de andere kant van de wereld, overschrijding van een reeks onderling verbonden particuliere netwerken. Internet-verbindingen vereisen dat de afzender en de ontvanger weet op elkaars adres, en deze aanpak structuur wordt geboden door de Internet Protocol.

ICMP

Internet Protocol dicteert hoe gegevenspakketten moeten worden aangepakt, maar deert niet over of een gegevenspakket eigenlijk op haar bestemming aangekomen. Het protocol bevat geen een integriteitscontrole van gegevens, hetzij. Echter de Internet Control Message Protocol is een toevoegen aan het Internet-Protocol en die zorgt voor alle de fout berichtafhandelingsfuncties dat het internetprotocol ontbreekt.

Ping

Ping bestond vóór de oprichting van ICMP. Het was oorspronkelijk geschreven voor DARPANET, die een voorloper van het Internet was. De ICMP-specificatie werd voor het eerst gepubliceerd in 1981, en Ping kreeg zijn naam van een samentrekking van "Packet Internet Groper." De nieuwe versie van Ping die was geschreven in 1983 om gebruik van ICMP-diensten te behouden de oude naam. De schrijver, Mike Muuss, zei dat hij gebruikte de naam, want het was zoals het geluid van een RADAR maakt wanneer het een object raakt.

ECHO

De analogie tussen Ping en RADAR werkt goed, zoals RADAR sonar golven uit objecten stuitert en records van de echo, terwijl Ping maakt gebruik van de "ECHO_REQUEST"-functie van ICMP. Elke computer ontvangen van een "ECHO_REQUEST" onmiddellijk boodschap terug een "ECHO_REPLY", dat ook deel van de ICMP-specificatie uitmaakt. Hoewel elk bericht geen gegevens bevat, bevestigt het feit dat een antwoordpakket van de bestemming terugkomt het bestaan van een pad tussen de twee partijen. De snelheid van de reactie ook hints op succes, of problemen met de koppelingen tussen de twee punten. De prestaties van een reeks Ping berichten kunt identificeren onregelmatigheden reactietijden, dat is een belangrijke factor voor videostreaming en internettelefonie vanwege de noodzaak om regelmatig getimede gegevenspakketten worden gegarandeerd. Tot slot is er de mogelijkheid om het te vervangen door een netwerknaam of webadres voor het IP-adres in de opdracht kunnen beheerders om te bevestigen dat de tabel Address Resolution Protocol of het Domain Name System-vermelding voor de bestemming, wordt correct ingevuld.